13
Domaći fudbal

SAVO MILOŠEVIĆ: Ovo je bilo sramotno!

Objavljeno: 11.08.19 u 21:12

Trener Partizana oštrim rečima prokomentarisao je utakmicu svog tima u Kruševcu i remi protiv Napretka.

Partizan je ‘pod Bagdalom’ ostvario prvi kiks u sezoni, zapravo, prvi put od početka odigrao nerešeno, ali su prosuti potencijalno veoma važni bodovi.

Zbog toga je šef struke crno-belih Savo Milošević bio vrlo nezadovoljan.

– Sve čestitke Napretku na igri. Naša igra je bila sramotna! Isključivi krivac sam ja, zbog svega. Igrači imaju pravo na loš dan, ali ovo je bilo sramotno! I neka ide na mene – rekao je Savo Milošević posle utakmice.

Na pitanje, da li ovaj remi donosi nešto loše pred revanš sa Malatijom, Milošević nije precizirao u odgovoru:

– Ne znam, videćemo – istakao je Milošević za TV Arena sport.

0
0

13 Komentara

  1. Nema tu spasa.Mozemo mi pricati koliko hocemo ali kad igraju ljudi koji su sa trenerom igrali onda batali sve.Placeni su da igraju a Savo prosipa bodove kao da je odmakao 10.Oterati Sniljanica i ostale sporace i kupiti par igraca brzih.Oterali ste Zakarica koji je bio dobar za takve utakmice.Neznam sta zamisljate sa ovim odmaranjem ako izgubite od Malatije odmaracete celu sezonu jer plakacete vi za ova dav boda.Nek vam je bog u pomoci

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem odmaranje igrača!Igraju jednom u četiri dana devedeset minuta i mora da ih odmara da se kojim slučajem ne umore,a ja svaki dan radim devet,deset sati i niko me ništa nepita!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja sam vec posle turaka rekao da me ne zabrinjava igra na internacionalnoj sceni koliko me realno gledajuci igracki kadar najvise zabrinjava nasa liga i timovi koji ce se protiv nas uvek organizovano braniti i igrati zatvoreno cekajuci sanse za kontre ako im se dopusti. Ovu utakmicu je prevashodno Savo skroz na skroz promasio odmarajuci vazne karike u timu i igrajuci bez ofanzivnog veznog ( Suma, Pavlovic ) umesto da ih je stavio u prvom poluvremenu i osigurao pobedu pa tek onda ubacio rezerve. Mi i nemamo neku klupu za rezerve pa da se mogu mirno i bez posledica praviti konbinacije sa vecinom prvotimaca, isto tako mi nemamo jednog dobrog spica razbijaca za ovakve utakmice a jos kada stavis u tim i Ozegovica od prve minute onda znaci da igras bukvalno sa igracem manje u napadu !? Pogledajmo samo broj izvedenih kornera ( 16 ) ili centarsuteva sa krila a da ni jedan nije bio opasan po gol protivnika !? U ovakvim utakmicama i jedan Asano nema prostora za svoju stil igre a kamoli Ozegovic vec timu trebaju visoki igraci poput Sadika i Scekica kad vec nemamo druga resenja.Nadam se samo da je Savo ipak uocio da se bez kora ne moze praviti gibanica i da pod hitno treba raditi na dovodjenju nekoliko pojacanja ali pravih pojacanja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bice lose po tebe, nemoj da te stigne sut karta pre vremena, il se opameti il teleoptik vodi, pa se tamo uci, na partizanu se ne uci, vec se sa partizanom razbija po ligi i evropi, a ne ko komsinica koju ce da istumba kopenhagen uskoro,pozzzz

    0
    0
    Odgovori
  5. E moj druze, ovako se utakmice ne dobijaju, trebas minimum dva sastava da imas za tri fronta, beda od igranja, dovedite bre onog izraelca i koga treba jos, ne brukajte se, ziva sramota, trebali ste ih pregaziti na njihovom terenu, daj upamet se, smejace vam se zvezdasi koje ce uskoro da pocisti kopenhagen a ako dobiju helsinki opet, taj ce ih isti helsinki istumbati u evropi, ai neka bude tako, valja njima samo tako, pozzzzz

    0
    0
    Odgovori
  6. Niko nespominje penal za Napredak,cist kao suza i da je bilo 3:1 utakmica bi bila resena! Zašto sad nema jauka na sudije?

    0
    0
    Odgovori
  7. SAVO MORAM DA TE NARECEM S O M I N O !!
    IGRATE SPORO KO BABE.
    TAKTIJA TI JE NULA. PA TI
    RETKO NA NEKO GOSTOVANJE MOZES DA
    POBEDIS.

    0
    0
    Odgovori
    • Партизан побједи Турке и коментари: Саво је геније за тактику, брза игра, атрактивна…… Партизан ремизира у Крушрвцу и коментари: спора игра, лоша тактика, ово-оно. СТРАШНО! Двије утакмице које се ни по чему скоро не могу поредити (Турци излазили високо, остављали простора за игру колико желиш тако да сам и видјео контру 3 на 2 што је баш рјеткост у фудбалу; са друге стране Крушевљани нису дали простора за игру, плитко се бранили и наравно да ту не можеш развити бржу игру). Коме ја уопште објашњавам, незналицама које мисле да све знају (тежак случај)!

      0
      0
      Odgovori
  8. To si sramotan I uprava koja te dovela. Sta odmaras, kakvi su to Profesional I Koji posle pet zvanicnih tekmi trebaju odmor? Partizan uvek mora agresivno I Sa najacim timom. Jer znamo da protiv nas uvek igraju kao da im je ne daj boze poslednje sto rade I zivotu a protiv “ ovih“ normalno po naredbi opusteno. Veceras su uzeli zasluzeno bod jer smo im mi u tome nasim glupavim ponasanjem pomogli.

    0
    0
    Odgovori
    • Covek je gospodin i ne trazi alibi, a uprava je totalno drugacija prica.A normalno je kad se igra ritam utakmica svako 3-4 dana da se rotiraju igraci moraju se i drugi uigravati.Imate veliku priliku protiv nikad losijih protivnika da udjete u LE i sve se karte na to stavljaju.I pojedini takvi navijaci cim neku ekipu ne pobjedite odmah je kriv Vucicic i Terzic sto vas neko nije pustio kao da ste se navikli na to.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter