0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV STRELAC PRIZNAO: Mislio sam da igramo još dva dana da ne bismo dali gol!

Objavljeno: 11.08.19 u 23:25

U četvrtom kolu Superlige Srbije Partizan je remizirao u Kruševcu protiv ekipe Napretka rezultatom 2:2 (2:1).

Strelac prvog gola za crno-bele Rajko Brežančić istakao je u izjavi za sajt Partizana da crno-beli nisu potcenili Napredak, koji je u prva tri kola bio bez bodova i bez ijednog postignutog gola.

– Nismo potcenili Napredak to je sigurno, a zašto nismo realizovali onoliki broj šansi to ćemo zajedno analizirati sa šefom i stručnim štabom. U jednom trenutku sam pomislio da igramo još dva dana da nećemo dati gol – rekao je levi bek ‘parnog valjka’.

Kako je naveo, rezultat od 2:2 boli kao da je u pitanju poraz.

– Remi nam je toliko teško pao kao da je poraz i zaista nema opravdanja. Šef nam je rekao u svlačionici da treba da nas je sramota i zaista se tako svi osećamo – izneo je svoja osećanja Brežančić.

– Znali smo da utakmica sa Napretkom neće biti laka, nijednom ih poslednjih godina nismo pobedili sa strane, ali sada nema kukanja već glavu gore i ovo da nam bude pouka. Ja lično se dobro osećam po pitanju forme, ali bih ovaj gol menjao za tri boda za nas. Ako je trebao ovakav kiks da se desi nek se desi sad, težak remi, ali opomena za četvrtak pred tešku utakmicu u Turskoj.

Brežančić je najavio ozbiljan rad u narednih par dana do revanša trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije.

– Ovo nas je dobro potreslo da se pripremimo što bolje, napravimo analizu, vidimo propuste i opravdamo poverenje navijača sa utakmice u Beogradu. Malatija nije laka ekipa, dobro će se pripremiti za revanš. Sledi ozbiljan rad pred put! – zaključio je levi bek.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter