3
Domaći fudbal

OPET SEJDUBA SUMA: Fantastična akcija Partizana za izjednačenje, kao na igrici (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.19 u 20:30

Crno-beli su još jednom izjednačili rezultat u Kruševcu, ovog puta golom Sejdube Sume.

Dugo se čekao drugi odgovor Partizana posle vođstva Napretka i on je stigao u 66. minutu. Sejduba Suma je dao svoj doprinos posle ulaska u igru na poluvremenu i poravnao rezultat.

Saša Zdjelar je dobrom loptom ‘pocepao’ vezni red domaćina, dostavio je do Zorana Tošića, koji je asistirao Sumi i Gvinejcu nije bilo teško da zatrese mrežu Miloševića.

Kao na igrici:

0
0

3 Komentara

  1. Ovaj promasaj Partizana je velika bruka i gubitak velika dva boda koji ce ga skupo kostati.Mislim da je trener kriv za ovo jer je nerazumno odmarati igrace koji su tek izasli iz priprema i par odigranih takmicarskih utakmica. Ako je nesto zeleo i trebao da menja onda nije drasticno trebao ni smeo da kvari ritam ekipe. Ne razumem da nije ubacio Lutovca umesto decaka Fice Stevanovica koji je mozda jedini trebao da odmori. Ogromna je greska da stavi u tim Ivanovica koji se skroz pogubio i nije znao da je uopste na terenu, sto je sramota za njega samoga.Savo je znao da ga ceka bunker i kontra igra Napretka i potpuno je suludo u takvim mecevima igrati kroz sredinu terena gde se gomila mnogo tela koja ni tenkovima ne mozes proci! Zasto Tosic i levokrilni napadac idu permanentno u sredinu. Nije isto nabaciti loptu iz kornera kad se tim koji se brani kompletan rasporedi maltene pred golom i cistog napada sa krila nabaciti loptu kad nema te koncentracije i vremena za namestanja igraca. Jedini je bek Miletic korektno odigrao i takticki kako treba sto se krilnih igraca tice.
    Lose, skroz lose i ovako se gubi sampionat. Mora se mnogo jos raditi da bi se bunker lako slamao jer Partizanu niko ne poklanja bodove niti ce i jedan igrac praviti namerne greske u njegovu korist. Nadam se da sam jasan .

    0
    0
    Odgovori
    • ОК, видим по коментару да се разумијеш у фудбал за разлику од већине која само лупета глупости. Питање за размишљање: ако му стално игра 13-14 истих играча (2 су утакмице недељно и то ће потрајати до краја августа, можда и више) на који начин да разиграва преосталих 7-8 играча који морају у сваком тренутку бити спремни да ускоче у екипу умјесто поврјеђених, кажњених….. на који начин да одржава здраву атмосферу у свлачионици (која је понајвише пресудна за резултат) ако има 7-8 играча који само тренирају…..

      0
      0
      Odgovori
      • To je pitanje više za upravu treba da ima jači roster, ovde se videlo da smo 6 puta jači, ali kad je neko premiran gine u bunkeru druga stvar nemamo krštenog izvođača, bar slobodnjaka očigledno da Tošić nije na tom nivou više.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter