3
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

NIJE SMAK SVETA, ALI… Grobari već vide koji igrači nikako nisu za Partizan! (TVITOVI)

Objavljeno: 11.08.19 u 21:34

Partizan je remizirao sa Napretkom u Kruševcu rezultatom 2:2, najviše zahvaljujući tome što je potcenio rivala i izašao bez najboljih igrača od starta.

To su primetili navijači na društvenim mrežama koji ne smatraju da je smak sveta izgubiti dva boda ‘pod Bagdalom’, u slučaju da je lekcija naučena.

Takođe, pojedine pristalice crno-belih već vide ko od igrača nije za dres ‘parnog valjka’.

 

0
0

3 Komentara

  1. Pocnes utakmicu bez organizatora u timu jedan ovako vazan mec a jedina dva ofanzivna veznjaka sto ih imas jos ostavis na klupi, plus, u spic gurnes onog totalno bezopasnog Ozegovica pa kako onda da mislis da dobijes ove carapane !? E, moj Savo, iskreno receno, budi srecan sto si i bod osvojio.

    0
    0
    Odgovori
    • ERCOV! MI TRENERA NEMAMO. SAVO MOZE
      DIREKTOR–MENADZER, A DA SE DOVEDE MILANIC IZ
      MARIBORA. OVAKO BICE
      SEZONA KAO SA CANKOM
      U KKP.

      0
      0
      Odgovori
  2. Pavlovica prodati sto pre, ili onog za koga dosta nude, vujacic i pesukic neka cekaju tek KUP za igranje i to protiv slabijih protivnika, i sta je sa dingom gde je??? daj bre covece imate li vi mozga? imate ali je izgleda slabo upotrebljiv, malo se zamislite, i dovbodite pojacanja jos 3 igraca ako treba, ako ne cistite se lepo iz kluba na ulicu sto pre, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter