0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ: Borbeno i napadački i na gostovanju u Kopenhagenu

Objavljeno: 11.08.19 u 19:33

Remizirali su 1:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Crvena zvezda i Kopenhagen.

Pred revanš koji je zakazan za utorak, 13. avgust, u Kopenhagenu štoper crveno-belih Nemanja Milunović ističe da će njegov tim dati sve od sebe da ponovi dobru igru iz Beograda i obezbedi prolaz dalje.

– Svakako nam je lakše pošto smo već odigrali jednu utakmicu sa njima pa ih bolje poznajemo, mada je naš stručni štab i pre prvog susreta odradio fantastičnu video analizu i znali smo sve njihove jače strane, kao i gde su slabi i ranjivi. Posle remija znamo šta treba da radimo, moramo da damo gol u gostima kako bismo prošli. Nadam se da ćemo u tome uspeti – rekao je Milunović.

Na ‘Marakani’ ekipa koju predvodi Solbaken nije imala nijedan šut u okvir gola iz igre.

– Naravno da nam je svima i dalje krivo zbog penala, posebno kada znamo da im nismo dozvolili da naprave nijednu pravu šansu tokom svih 90 minuta. Nadam se da ćemo pođednako defanzivno igrati i u gostima. Sigurno oni malo drugačije igraju na domaćem terenu, te ćemo i mi morati da promenimo neke sitnice za revanš, ali koračamo sigurno ka cilju. Verujemo u prolaz dalje, verujemo u sportski inat. Čar sporta je upravo u tome što su utakmice neizvesne. Jedan postignut gol nas vodi dalje, svesni smo toga.

Milunović je imao prilike, pored treninga, da se i na utakmici uigra sa povratnikom u crveno-bele redove Milošem Degenekom.

– Dobro funkcionišemo u tandemu, videlo se to na meču poritv Kopenhagena u Beogradu. Danci će sigurno ponovo igrati sa dva špica i, koji god štoperski tandem da se nađe na terenu, moraće međusobno da se koriguju, fudbalskim rečnikom.

Najveća snaga će, kao i na mnogim utakmicama do sada, Zvezdinim fudbalerima biti navijači.

– Uverio sam se da nije bitno da li igramo kod kuće ili na strani, naših navijača ima svuda na svetu. Oni su zaista dvanaesti igrač, pravi vetar u leđa. Čuju se i na svakom gosovanju pa sam uveren da će doći da nas podrže i u Kopenhagenu. Potrudićemo se da ih tamo obradujemo – zaključio je Milunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter