1
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

KOGA NEMA, BEZ NJEGA SE MORA: Jedan od najboljih igrača Zvezde preskače Kopenhagen!

Objavljeno: 11.08.19 u 10:14

Problem je povreda primicača koja zahteva mirovanje od nekoliko dana, a trener Milojević ima spremno rešenje

Peh sa povredama okovao je Crvenu zvezdu dva dana pred revanš sa Kopenhagenom u Danskoj, a posle Milana Pavkova na listi povređenih našao se i El Fardu Ben. Jedan od najboljih igrača u redovima šampiona Srbije ima problema sa primicačem i zato je u prvom megdanu sa Dancima ušao u završnici meča sa klupe. Ipak, osetio je kasnije bol i ova povreda zahteva mirovanje od nekoliko dana.

CRVENA ZVEZDA 

Koga nema, bez njega se može i mora, prema narodnoj poslovici, kako HotSport saznaje trener Vladan Milojević ima rešenje i poverenje da vernog ‘vojnika’ ponovo zameni Aleksa Vukanović. Probojni napadač se borio sa odbranom Kopenhagena i isti posao ga verovatno čeka u u utorak. Crveno-beli zbog vrućine večeras imaju poslednji trening pre puta, a sutra ekipa odlazi u prestonicu Danske, gde ih uveče očekuje trening.

Sutra pre puta biće doneta konačna odluka hoće li Ben i Pavkov biti u avionu za Kopenhagen ili će kod kuće nastaviti sa terapijom.

FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter