4
Evrokupovi

FK Crvena zvezda

PRIJAO ODMOR: Crvena zvezda možda dobije ‘džokera’ za Kopenhagen!

Objavljeno: 10.08.19 u 10:21

Sve je podređeno oporavku napadača da može, ako bude potrebno, ‘pomogne’ u finišu borbe sa Dancima.

Očekivana pobeda nad Mladosti iz Lučana je arhivirana, a pojedinci su ušli u uži izbor za naredne mečeve kod trenera Vladana Milojevića, koji je od petka sa proverenim snagama kovao taktiku za Kopenhagen.

Remi iz prvog meča i cilj da se matira rival u utorak ‘koči’ problem sa napadačima pošto dvojica nisu licencirana (Tomane i Krstović), problem i ako igra ima Boaći, dok je Pavkov od srede dva puta dnevno na terapijama.

Visoki napadač ima ogromnu želju da bar bude ‘džoker’ i ako bude potrebno odradi finiš meča. Kako saznaje HotSport konačna odluka trebalo bi da padne sutra na treningu pred put u Dansku, kada visoki napadač bude imao test.

Nadaju se crveno-beli da će Pavkov biti deo ekspedicije pošto oporavak ide bolje od očekivanog. Sa mišićem uvek postoji rizik, a misterija će ostati još malo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

4 Komentara

  1. Valjak,kad je to tako lako , što i ti,kad znaš sve,ne kažeš ljudima u Partizanu kako se to sve dogovara? Kako to da Partizanu valjaju Zvezdini igrači,a s druge strane uvek nezasluženo pobede.Tako otimate i Zvezdi nevažne igrače i u fudbalu i u košarci ,naprimer:Janković i Ožegović ? Ne slaže vam se nešto u toj hajci,ali priča bez argumenata nema značaja i zato vi niste već 5 godina šampioni u košarci,a i u fudbalu je češće Zvezda prvak.Samo tako nastavite i tražite krivicu gde je nema i SUŠNE GODINE ĆE TRAJATI !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter