0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

DA NAUČE ZVEZDA I PARTIZAN: Nije sve u novcu, Dinamo odbio 28 miliona evra…

Objavljeno: 10.08.19 u 17:00

Dinamo iz Zagreba očigledno vedri i oblači na Balkanu kada je reč o prodaji igrača za višemilionske sume…

Međutim, uprava kluba sa ‘Maksimira’ odlučila je da je ovog leta rezultat na terenu ispred novca. Tako je definitivno odbijena mogućnost prodaje Danija Olma u narednih sedam, a možda i više dana.

Naime, na stolu ‘modrih’ našle su se ponude Mančester junajteda, Evertona i Bajerna iz Minhena. Cena je bila od 25 do 28 miliona evra. Ali, Dinamo je rekao ‘NE’.

Razlog tome je želja čelnika Dinama da se klub plasira u Ligu šampiona i prihoduje na taj način 20 miliona evra, plus da mladom Špancu skoči cena.

Dinamo je u 3. kolu kvalfikacija za Ligu šampiona u Zagrebu remizirao sa Ferencvarošem 1:1, a revanš je u Budimpešti za tri dana. Menadžer Danija Olma, Endi Bara istakao je da je dobio ponudu da Olmo produži ugovor sa Dinamom.

Ako je nešto jasno, onda je to da Dani Olmo ovog leta sigurno neće preći u Mančester junajted ili Everton, jer je prelazni rok u Engleskoj završen.

DINAMO – FERENCVAROŠ

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter