0
Evropske lige

BAJERN NAŠAO ZAMENU ZA SANEA: Ivan Perišić u minhenskom Bajernu

Objavljeno: 10.08.19 u 13:52

Hrvatski fudbaler dogovorio je transfer iz Intera u Bajern, tako da će se posle četiri godine vratiti u nemačku Bundesligu.

Bajern je dugo jurio Liroja Sanea, ali je njegova povreda zbog koje će odsustvovati najmanje pola godine sa terena, poremetila planove čelnika kluba iz Minhena.

Zato je usledila brza reakcija i doveden je ekspresno Ivan Perišić, dosadašnji fudbaler Intera, kome nije strano igranje u Bundesligi pošto je pre četiri godine otišao iz nje kada je igrao za Volfzburg, a pre toga bio član Borusije Dortmund.

Brzonogi hrvatski fudbaler stiže u redove bavarskog giganta na pozajmicu od godinu dana, za koju će Bajern platiti Interu 5.000.000 evra, plus će preuzeti celokupnu platu igrača u iznosu od 4.000.000 evra.

Dogovorena je otkupna klauzula za leto 2020. godine po kojoj će Bajern moći da u potpunosti preuzme ugovor Hrvata za 20.000.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter