1
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

ZABRINUTOST PADA U VODU: Evo koji je stepen povrede Ostojića…

Objavljeno: 09.08.19 u 13:28

Zabrinuli su se navijači Partizana kada je Bojan Ostojić ostao da leži na terenu, a kasnije ga zamenio Igor Vujačić.

Iskusnom štoperu je stradao primicač i bio je primoran da napusti ‘travnati tepih’. Jedan od najboljih igrača Partizana zabrinuo je ‘Grobare’, ali srećom ne radi se o težoj povredi. Bojan Ostojić se u ponedeljak vraća na teren.

– Nije ono najgore i to je najbitnije. Nema oštećenja mišića i posle samo jedne terapije sa Slobodanom Brankovićem se osećam mnogo bolje. Verujem da ću već u ponedeljak biti ponovo u timu i nadam se spreman i za revanš sa Malatijomspor – rekao je Bojan Ostojić za ‘Telegraf’.

Nema šta, Bojan Ostojić je jedan od ključnih fudbalera crno-belih, pre dve sezone bio je učitelj Blekiju Milenkoviću, a sada pored njega u vrsnog štopera izrasta Strahinja Pavlović.

0
0

1 Komentara

  1. Svi koji su do gola u finalu Kupa pljuvali Ostojica, sada su videli da su gresili. Covek ogromnih ljidskih kvaliteta i beskompromisni borac na terenu. Daje svoj maksimum uvek , a iskustvo i pamet su neprocenjivi. Mali Pavlovic samo uz njega moze da postane igrac. Samo napred Ostoja, videce i Uprava da si mozda i najbitniji sraf u timu Partizana. Dao ti Bog zdravlja, a ti ces se za ostalo pobrinuti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter