0
Domaći fudbal

POSLEDNJA SEZONA NA ‘KARAĐORĐU’: Vojvodina ruši stadion i pravi moderan kompleks!

Objavljeno: 09.08.19 u 17:34

Fudbaleri Vojvodine igraju svoju poslednju sezonu na stadionu Karađorđe. Stadion koji je sinonim za ekipu iz Novog Sada biće srušen naredne godine.

Ovu informaciju je podelio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u razgovoru za RTV.

Užurbano se priprema projekat izgradnje novog ‘Karađorđa’ i ovo je verovatno poslednja sezona da Vojvodina igra na ovom stadionu. Novi stadion biće sagrađen na istom lokalitetu – rekao je Vučević.

On je potom izneo zanimljiv predlog za upravu Vojvodine.

– Možda bi bilo dobro da uprava kluba razmisli da do kraja sezone bude besplatan ulaz za sve utakmice Vojvodine na kojima je domaćin, da bude više publike i da to bude oproštajna sezona stadiona na kojem su igrane velike utakmice i gde su ostvarene velike pobede, ali i bolni porazi, koji su sastavni deo sporta. Da i na taj način spremimo grad za izgradnju novog stadiona. Novi stadion bi trebalod a ima oko 20.000 mesta i njegova izgradnja će koštati oko 25 miliona – poručio je gradonačelnik Novog Sada.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter