8
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

KOMBINOVANI TIM: Promena na desnom beku, vreme je i da Marin odmori…

Objavljeno: 09.08.19 u 09:37

Glavni aduti imaće odmor za revanš meč sa Kopenhagenom, a napad će predviditi Ričmond Boaći.

Nižu se avgustovski ispiti svaka tri dana i Crvena zvezda večeras od 20 časova dočekuje Mladost iz Lučana sa jasnim planom da ostvari pobedu pred revanš sa Kopenhagenom. Nema dileme da je megdan protiv Danaca najvažnija letnja bitka koja donosi mnogo u svakom pogledu i zato će glavni igrači imati odmor. Ovakvo kombinovanje je poznato treneru Vladanu Milojeviću, a ovo je prilika da neko možda postane „džoker“ iznenađenja posle predstave na domaćoj pozornici.

Tumbanje tima je očekivano od gola do napadča, tako da se očekuje između stativa Zoran Popović i nova defanzivna linija sa štoperima Radovanom Pankovim i Srđanom Babićem uz bekove Milana Gajića i Žandera. Španac Hose Kanjas polako ulazi u ritam, a pored njega priliku bi trebalo da dobije Miloš Vulić i po bokovima Milan Jevtović i Veljko Simić, a možda i Vukanović.

Ukoliko bude spreman tu je standardni „vojnik“ Ben, a u napadu je spreman Boaći i ovo mu je dobara provera za Kopenhagen posle povrede Milana Pavkova. Priliku na debi čeka Portugalac Tomane posle oporavka od povrede mišića.

Projektovan sastav: Popović – Gajić, Pankov, Babić, Žander, Kanjas, Vulić, Simić, Jevtović, Vukanović – Boaći.

0
0

8 Komentara

  1. Pošto ćemo u Kopenhagenu glatko izgubiti jer imamo nedoraslog “trenera godine”, molim našeg “trenera godine” da nas poštedi ovih zagluplivanja sa njegovim ličnim “kapitalcima” Benom i Boaćijem koji su u poslednje dve grupne faze LE i LŠ, tj., u 12 utakmica ukupno postigli jedan (1) gol, onaj iz daljine protiv Kelna! Očekujem da posle debakla u Danskoj, “trener godine” podnese ostavku, da ode iz kluba i da povede svoje lične “kapitalce” sa sobom!

    0
    0
    Odgovori
      • Kada mu sever počne skandirati “Miloje odlazi”, tada mu ni ti lažni Zvezdašu nećeš moći pomoći! Još mu nismo zaboravili onu blamažu u finalu kupa kada nas je ona ekipa u nekrofilskim dresovima ponizila i spustila na zemlju, sa 4 osamnaestogodišnjaka u timu! Pred tu utakmicu je bahati Boaći obećavao da će sam zgromiti Partizan a onda je direkto sa pismenog iz matematike, došao 18-to godišnji Pavlović i strpao ovog rezervistu iz kineske lige u mali džep! Blamaža svetskih razmera! Uživaj još malo u vanvremenskim partijama koje nam prikazuju Milojević i bahati Boaći!

        0
        0
        Odgovori
  2. Ja neznam sta Milojevic pokušava sa Gobeljičem na desnom beku a Gajica drzi po strani mora da je ovaj nesto zgrijesio,, Gojic je bolji desni bek od Stojkovica i Gobeljic zajedno

    0
    0
    Odgovori
  3. Sada bi lucanci trebali da ih slome,ali nazalost ne odluciju oni,odigrace onoliko koliko treba da naravno izgube,to se vec zna unapred kada je zbezda u pitanju,petlice da izvede na teren pobedili bi bilo koju ekipu!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Хоћеш да кажеш да треба стално да игра истих 11, а имаш још један тим резервних играча. Милион је разлога што то ради тако Милојевић и само 1 необразложен разлог од тебе зашто то не би требало тако. Ја ћу ти навести неке: здрава атмосфера у свлачионици, разигравање свих играча, већи фокус и жеља код резервних играча за ову утакмицу него код оних што су играли и треба поново да играју битнију утакмицу, енергетско пражњење послије такве утакмице које су 5-10 пута захтјевније од наших лигашких…….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter