Glavni aduti imaće odmor za revanš meč sa Kopenhagenom, a napad će predviditi Ričmond Boaći.

Nižu se avgustovski ispiti svaka tri dana i Crvena zvezda večeras od 20 časova dočekuje Mladost iz Lučana sa jasnim planom da ostvari pobedu pred revanš sa Kopenhagenom. Nema dileme da je megdan protiv Danaca najvažnija letnja bitka koja donosi mnogo u svakom pogledu i zato će glavni igrači imati odmor. Ovakvo kombinovanje je poznato treneru Vladanu Milojeviću, a ovo je prilika da neko možda postane “džoker” iznenađenja posle predstave na domaćoj pozornici.


Tumbanje tima je očekivano od gola do napadča, tako da se očekuje između stativa Zoran Popović i nova defanzivna linija sa štoperima Radovanom Pankovim i Srđanom Babićem uz bekove Milana Gajića i Žandera. Španac Hose Kanjas polako ulazi u ritam, a pored njega priliku bi trebalo da dobije Miloš Vulić i po bokovima Milan Jevtović i Veljko Simić, a možda i Vukanović.

Ukoliko bude spreman tu je standardni “vojnik” Ben, a u napadu je spreman Boaći i ovo mu je dobara provera za Kopenhagen posle povrede Milana Pavkova. Priliku na debi čeka Portugalac Tomane posle oporavka od povrede mišića.

Projektovan sastav: Popović – Gajić, Pankov, Babić, Žander, Kanjas, Vulić, Simić, Jevtović, Vukanović – Boaći.