3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA ‘MARAKANI’ PREDSTAVILJEN PETROVIĆ: Zvezda mi je bila jedina želja

Objavljeno: 08.08.19 u 15:30

Crvena zvezda promovisala je novog fudbalera Njegoša Petrovića koji je u crveno-beli tabor došao iz beogradskog Rada.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela predstavio je novo pojačanje, jednog od najtalentovanijih superligaških fudbalera.

– Njegoš Petrović igra na poziciji zadnjeg veznog. Procena sportskog sektora je da je Njegoš najbolji igrač na svojoj pozicji u Srbiji i da će potencijalom doprineti da Zvezda ostvari što bolje rezultate. Igrao je u svim selekcijama Fudbalskog saveza. Sarađivali smo dosta dugo, njegov najveći uspeh je plasman na kadetsko prvenstvo Evrope koje se igralo u Azerbejdžanu na kojem je bio jedan od najboljih igrača turnira. Želim mu mnogo uspeha i da zajedno realizujemo postavljene ciljeve – izjavio je Mrkela.

Novajlija u redovima crveno-belih nije krio osmeh i zadovoljstvo zbog dolaska u Zvezdu.

– Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, stručnom štabu i treneru Milojeviću što su mi ukazali poverenje i omogoćuli da dođem u Crvenu zvezdu. Presrećan sam što sam potpisao za najveći klub na Balkanu i siguran sam da ćemo uz pomoć svih ljudi u klubu i naravno navijača uspeti da uporedo nižemo uspehe kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima.

Uprkos inostranim ponudama, Petrović je isključivo hteo da dođe u Zvezdu, a posle prvog treninga istakao je oduševljenje atmosferom koja vlada u timu.

– Iskreno moja jedina želja je bila da dođem u redove crveno-belih. Nisam imao planove da odem u inostranstvo kada sam saznao za poziv Crvene zvezde. Tu sam da dam svoj maksimum na treninzima i siguran sam da ću dobiti šansu da uskoro debitujem, naravno ukoliko stučni štab bude procenio da sam spreman – zaključio je Njegoš Petrović koji je zadužio dres sa brojem 20.

0
0

3 Komentara

  1. E moj jadovane,jadovane,da si omao neki zaista poziv iz inostranstva otisao bi ti zmureci,a ovako bila ti zelja jedna zvezda!!!???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter