1
Domaći fudbal

NESVAKIDAŠNJE: Nekadašnjem treneru Partizana pre debija uručen otkaz!

Objavljeno: 08.08.19 u 16:45

Odlučio se nekadašnji trener Partizana da se oproba u inostranstvu, ali taj pokušaj neće pamtiti po dobru!

Prvi inostrani angažman Gordan Petrić neće pamtiti po uspehu tima, niti po seriji dobrih rezultata, a ni porazima. Njegova epizoda u AEL-u iz Larise završena je pre zvaničnog debija na klupi ovog tima.Nekadašnji odbrambeni fudbaler Partizana je u maju potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Larise, a na njegovo insistiranje stigla su i određena pojačanja poput Nikole Stankovića i Borivoja Ristića iz Radničkog.

Petrić je platio ceh nešto lošijim rezultatima u pripremnom periodu, a čelnici AEL-a odlučili su se na nesvakidašnji korak. Dali su otkaz treneru koji tako nije dobio priliku da zvanično debituje na klupi grčkog prvoligaša.

Petrić je trenersku karijeru počeo u Bežaniji, potom je bio pomoćni trener u reprezentaciji Srbije, nakon čega je vodio Sinđelić i Zemun, potom Čukarički, Rad, a nakon toga bio je pomoćnik Zoranu Mirkoviću u Partizanu.

Foto: M. Todorović / FK Partizan

0
0

1 Komentara

  1. Prvo, čovek je gradjevinski radnik i investitor. Čovek zida zgrade po Beogradu. Kakav on trener, daj bre vi i vaši poluobavešteni novinari… Daj bre može li meko u ovoj zemlji da napiše istinu. Gordan Petrić je investitor. Zida zgrade po Beogradu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter