0
Evropske lige

DRAGI ‘PEVCI’: Dobili ste novog plejmejkera, Eriksen može da ide!

Objavljeno: 08.08.19 u 20:05

Totenhem je uspeo da dovede novo pojačanje iz Real Betisa. Reč je o Argentincu – Đovani Lo Selso‘Pevci’ su tokom celog leta tražil idealnu zamenu za Kristijana Eriksena, i može se reći da im je u tome uspelo.

Ovoj potez je bio od izuzetne važnosti za klub, jer je Eriksen izrazio želju da napusti klub iz Londona, a za njegove usluge je zainteresovan Atletiko Madrid. Danac još ima godinu dana ugovora, a sa dogovorom oko Lo Selsa, cela  situacija moći će sve da ubrza. 

Dosadašnji prvotimac Betisa prvo stiže na jednogodišnju pozajmicu, posle čega će Totenhem imati mogućnost da ga trajno otkupi. Čitav transfer bi tako mogao da dostigne sumu od 60 miliona evra. Očekuje se da će ‘Spursi’ za samu pozajmicu platiti oko 15 miliona evra.

 

Klub iz Sevilje otkupio je Argentinca prošlog leta od Paris Sen Žermena za 22.000.000 evra, i nikoga nije razočarao. Sjajni vezista je odigrao ukupno 45 utakmica u svim takmičenjima, postigao 16 golova i šest asistencija. Ovim je dokazao da je spreman za velika dela.

Lo Selso je karijeru započeo u Rosariju, a u PSŽ je prešao sa 20 godina za obeštećenje od 10.000.000 evra. 

 

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter