1
Evropske lige

FOTO: FK Partizan/MiroslavTodorović

PORTUGALCI JAVLJAJU: Strahinja Pavlović ide u Benfiku, Partizan dobija silne milione?!

Objavljeno: 07.08.19 u 14:18

Mladi štoper Partizana bio je na meti Juventusa, pisalo se i Seltika, a sada Portugalci javljaju da je Benfika najbliža njegovom dovođenju.

Poznata je duga istorija dobrih poslova između Partizana i Benfike. Vole ‘orlovi’ da uzimaju mlade asove iz crno-bele škole, a takav slučaj mogao bi da bude sa Strahinjom Pavlovićem.

I biće, javljaju tamošnji ugledni listovi ‘A Bola’ i ‘O Žogo’. Kako se navodi, pregovori kluba iz Lisabona i menadžera gorostasnog štopera su u toku i idu ka tome da bi uskoro moglo da dođe do zaključka sporazuma.

‘O Žogo’ piše da je Benfika za Pavlovića ponudila 6.000.000 evra, dok ‘A Bola’ prenosi da je ipak ponuda od 5.500.000 evra na stolu, što je za takođe takođe da klub iz Humske oberučke prihvati.

Ostaje samo da se vidi da li je u pitanju još jedno nagađanje portugalskih medija ili će sve tri strane zaista postići dogovor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter