3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Zvezda našla ‘mađioničara’ za mesto na krilu! Ukoliko dođe, Ben ‘pakuje kofere’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.19 u 12:47

Posle neuspelih pregovora sa Darkom Lazovićem, Crvena zvezda je ‘naciljala’ novu metu za poziciju krila.

Crvena zvezda je ovog leta dovela čak osam pojačanja, a stručni štab smatra da je potrebno još makar jedno, i to na poziciji krila. Zapravo, već duže vreme se priča o odlasku El Fardua Bena, koji ima ponude i vrlo je važno pronaći zamenu za reprezentativca Komorskih ostrva.

Prema saznanjima HotSporta, novo ime na listi želja je kapiten belgijskog Sent Trudena, Džordan Botaka. U pitanju je fudbaler iz Konga, koji ima 26 godina, visok je 184 centimetra i najbolje se snalazi na poziciji desnog krila.

U karijeri je bio član Klub Briža, Belenenseša, Ekselziora, Lidsa, Čarltona i sada Sent Trudena, gde je od 2017. godine i ima ugovor do kraja ove sezone, a u Belgiji je poznat i kao ‘mađioničar’.

Njegova cena na poznatom sajtu ‘Transfermarkt’ iznosi 1.500.000 evra, a vrlo brzo ćemo pokušati da saznamo kakvi su uslovi koje mu Zvezda nudi.

U svakom slučaju, njegov dolazak značio bi prodaja El Fardu Bena, koji ovog leta ne igra na nivou od prethodnog, kada je bio jedan od najzaslužnijih igrača za ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona.

Na tragu informacije – Aleksandar Ilić i Mirko Marković

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. A vi to malo sa Terzom dižete prašinu par dana ne bi li navijači malo okrenuli nekom optimizmu…
    Ovo vam je 47. igrač kojeg najavljujete a posle prenesete njegovu iujavu „nikada nije bilo nikakvih kontakata sa tim klubom…“

    0
    0
    Odgovori
    • Idi gledaj kako vas napredak uci fudbalu.mi smo usli u ligu evrope vas ceka jos tri utakmice.ako ispadnete verovatno ce jaguar da se smori i da zapali,suma ce opet da se setka po terenu a vama ce za sve opet terza da bude kriv.tuzno.

      0
      0
      Odgovori
  2. Sve sami madjionicari…Madjionicar je i Kanjas…gledajuci gde je sve igrao do sad…ali evo kao i skoro svaki stranac…Dobra kinta i lagano..pare kaplju a on otaljava dok ne ode opet negde preko…cast izuzecima.Da je valjao ostao bi taj u Brizu a ne da igra u klubu koji je u rangu Belgijskom kao kod nas Mladost Lucani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter