0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BOJAN OSTOJIĆ: Čujem da igrači Malatije prete da su bolji od nas…

Objavljeno: 07.08.19 u 13:50

Štoper Partizana imao je poruku za svog saigrača Nemanju Miletića, koga bi voleo da vidi pored sebe u poslednjoj liniji u utakmici protiv Malatije.

Bojan Ostojić je, možda i neočekivano, iskočio u pravog komantanta odbrane crno-belih, uprkos sve traženijem Strahinji Pavloviću i dvojici pojačanja na poziciji štopera, Dominiku Dingi i Igoru Vujačiću.

Pred meč sa Malatijom, koji se igra sutra uveče od 21 sat u Humskoj, složio se sa šefom struke Savom Miloševićem, da je trenutno najveći problem tima povreda Nemanje Miletića.

– Jedini problem nam je ta povreda Miletića, ali se nadam da će da stisne zube i izađe sutra na teren. Malatija je dobra ekipa i biće teža utakmica od ovih koje smo do sada igrali. Raduje me što igramo sve bolje. Moramo maksimalno da gledamo prvo sebe i da se spremimo dobro jer znamo šta nosi ova utakmica – poručio je Ostojić sa konferencije za medije.

Ostojić je jedan od najiskusnijih igrača Partizana i od njega će se očekivati da maksimalno neutrališe napade turskog tima i ‘udarne igle’ Adisa Jahovića.

– Oni su dobra i iskusna ekipa. Naš zadatak pre svega da odbranimo gol. Čitam danas da pojedini njihovi igrači prete kako su bolji od nas. Sa tim se ne bih složio. Treba prvo dobiti pa komentarisati. Nijedna utakmica ne može da se dobije pre nego što se odigra – istakao je Ostojić i dodao je atmosfera u ekipi odlična i najzaslužnija za dobre rezultate na startu sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter