14
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

SNIMAK OTKLANJA DILEME: Da li je Portugalac svirao nepostojeći penal za Dance? (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.19 u 23:08

Iako nije tako izgledalo tokom većeg dela meča, utakmica Crvene zvezde i Kopenhagena završena je sa dosta uzbuđenja

Povela je Crvena zvezda golom Milana Pavkova u 44. minutu, odmah nakon odlaska na pauzu visoki napadač crveno – belih se povredio. Zvezda nije prepuštala inicijativu gostima iz Kopenhagena, ali su oni uspeli da dođu do vođstva iz jedne sumnjive situacije. 

Pravo niotkuda uspeli su da dođu do izjednačenja gosti u 84. minutu kada je Pepe Bil pao preko nogu Dušana Jovančića u šesnaestercu,  portugalski arbitar odmah je pokazao na belu tačku, a protesti domaćih fudbalera nisu pomogli. Ostavljamo vama da procenite, da li je bio penal za Kopenhagen? 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNIMAK OTKLANJA DILEME: Da li je Portugalac svirao nepostojeći penal za Dance?

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

14 Komentara

  1. Napravio anketu na sopstvenu inicijativu od 10 ljudi(neutralnih) nemac, francuz, italijan, rumun, grk, koreanac, turcin, vijetnamez,opet nemac i spanac….. Od 10 njih 8 rekli DA JE SRAMOTA STA JE DOSUDIO 1 SE SAMO NASMEJAO A OVAJ 1 JE REKAO DA SE NE RAZUME U SPORT i ne razume sto se ovaj baca!! tako da….

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta je cigani,a krasnodar,pa holovi iz auta,pa basi penali kako se dosudjuju aaaaa….bog sve vidi kako ste vi posteni i kako vas gura ova vlast!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Naročito su sumnjivi „HOLOVI“, a Boga mi i hodnici. A obrati pažnju i na toalete!!! Ti si neki opasan tip, je l’ da?

      0
      0
      Odgovori
  3. A krasnodar,o tome nista ne komentarisete majmuni jedni,ponisten CIST pogodak krasnodara koji je vas POSTENJACINE progurao,zato pokrijte se po usima i nemojte da komentarisete neke sporne momente,vidi se i ova nasa liga kako vam dosudjuju penale,i zato mars u rupu,i da niste rec prozuknuli!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ne znam samo u kojoj zemlji ovo nije penal? Cist penal ,sapleo je protivnickog igraca. Slicna sitvacija je bila na derbiju i jos ociglednija ali nije dosudjen penal za partizan.Kada je na slican nacin srusen Mihalovic.UEFA je obrazlozila da je bio cist penal .Tako da je ovaj pravi sudija za razliku od naseg dosudjen cist penal.

    0
    0
    Odgovori
    • Deset ili sto puta ponovljena laž, postaje istina! Je l’ to logika? Kakva UEFA i penal nad Mihajlovićem? To uopšte niko zvaničan nije ni analizirao, a postoji i snimak gde Mihajlović počinje da pada, a kontakta ne da nema, nego je 20cm udaljen od Pavićevića (čini mi se..). I druga stvar, Radoman i Nedić kažu jedno, Tanović drugo.. A vi ste za taj start uzeli mišljenje „eksperta iz UEFE“ koje vam odgovara… Treća stvar… ovo je bio penal, aopsolutno nema dileme. A zabunu je zapravo napravio sam igrač Kopenhagena teatralnim padom, koji je ličio na skok u bazen. I na kraju, penal nad Benom je takođe postojao. Svi komentarišu blokiran šut, a niko ne gleda da ga sapliće po stajnoj nozi. Penal je očigledan, ali tu se sada ništa ne može…

      0
      0
      Odgovori
  5. Nevjerovatno ponašanje srpskih medija. Kada je penal protiv Zvezde on je obavezno izmišljen i diskutabilan. Ovo je penal čist kao suza i tu zbora nema. Ovakve penale za Crvenu zvezdu ne bi niko ni komentarisao u ligi, bilo bi jednoumlje da je čist kao suza, sada je sporan. Za zvezdu se sude u ping pong ligi penali dok je lopta u korneru i nikom ništa.

    0
    0
    Odgovori
  6. Prvo cestitke i bravo za Kopenhagen.
    Drugo penal cist ,samo kod nas dobro poznata recenica igrac trazi kontakt.
    Malo da vas podsetim secate se ne dosudjenog penala u derbiju nad Mali Mihajlovicem sudija Glodjovic ista situacija STA JE TADA UEFa REKLA CIST PENAL PARTIZAN OSTECEN,dakle romike tisina.
    Partizan je primao golove iz ofsajda pa vi novinari niste toliko bili tuzni .Kakvi su bili natpisi posle Videotona u Beogradu SLAB PARTIZAN,BEZIDEJNI PARTIZAN ,EVROPA DALEKO i onda Fles nakantamo ih tamo sa 4:0.Gospodo novinari .
    Malo vise realnosti ako je moguce
    Danci mi ulepsali vece.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter