0
Evropske lige

POTRES NA OSTRVU: Kutinjo se vraća u Premijer ligu!

Objavljeno: 06.08.19 u 17:53

Kako prenosi francuski list L’Equipe,  brazilski napadač Filipe Kutinjo se sprema za povratak u englesku Premijer ligu. Za njegove usluge zaintresovan je londonski Arsenal.Čelnici Barselone su spremni da ‘malog magičara’ pozajme u drugi klub. Brazilcu ugovor sa kataloncima važi do 2023. godine. Arsenal je jako zaineresovan da ga dovede u London. 

Ono što je zanimljivo jeste da se ofanzivno-vezni igrač preselio pre godinu i po dana na Nou kamp za 145 miliona Evra. Pretpostavlja se da dovođenjem Frenkija de Jonga i Antoana Grizmana mladi Kutinjo na teret ima veliku konkurenciju u sredini i napadu. Da ne pričamo oko eventualnog povratka svog zemljaka – Nejmara.

Ako bi zaista uspelo da se realizuje ovaj transfer, Arsenal će imati kvalitetno i iskusno levo krilo koje će zajedno sa Aleskom Ivobijem imati veće šanse za postizanjem golova, a samim tim i šanse da se domogne mnogobrojnih titula u Engleskoj, ali i u Evropi. 

 

Autor – Lazar Kuzmanović

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter