6
Domaći fudbal

FK Crvena zvezda

KVAL. ZA LŠ: Zvezda odlična Kopenhagen izjednačio iz sumnjivog penala! Portugalski sudija izludeo ‘Delije’ ! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.19 u 22:40

Fudbaleri Crvene zvezde imali su igru u prvih 45 minuta, ali i početkom drugog poluvremena, na kraju je ipak rezultat bio 1:1.
Crvena zvezda igrala je totalni fudbal u prvom poluvremenu. Odlični Marin bio je svugde u ovoj utakmici, od odbrane, do napada. Sudija u ovom meču iritirao je igrače i navijače, a posebno svojim odlukama u završnici meča. 

Imala je Crvena zvezda priliku nakon što je Varela oborio Vukanovića. Oprobao je Marin udarac sa 18 metara, ali je bio dobro postavljen Gritebust, bio je odlično postavljen i nakon udarca Degeneka. U nastavku su crveno-beli prepustili inicijativu na sredini gostima. Imao je Vukanović u 16. minutu priliku na centaršut Gobeljića, ali nije bio uspešan.

FK Crvena zvezda

U nastavku je Crvena zvezda napadala po bokovima, imali su crveno-beli nekoliko prilika posle centaršuta, ali je odbrana Kopenhagena uspešno reagovala i sačuvala gol. Oprobao se i Jovančić u 25. minutu, do njega je stigao odbitak ali nije bio dovoljno precizan. Marin je odlično uposlio Gobeljića, a defanzivac Kopenhagena u presudnom momentu uspeo je da blokira udarac. U totalnoj inicijativi oprobao se i Marin, njegov udarac sa dvadesetak metara zavrsio je iznad gola.

FK Crvena zvezda

Opao je tempo u završnici poluvremena, ali su strasti na tribinama uzavrle kada je Zeka startovao sa dve noge na Ivaniću, a sudija ne samo da je odlučio da ne da karton, nego je pokazao da se igra nastavi. Crveno-beli su ipak uspeli pre kraja poluvremena da dođu do gola. Upornost Zvezde se isplatila. Posle centaršuta sa leve strane koji je poslao Rodić, Ivanić je došao do lopte, gurnuo ju je do Pavkova, a napadač Zvezde odlično je lobovao Gritebusta i doneo prednost Crvenoj zvezdi.

Ričmond Boaći je na terenu umesto Milana Pavkova. Razlog je povreda zadnje lože koju je zaradio još u drugom minutu utakmice, ali je izdržao do gola. Odlučio je Milojević da ne prepušta ništa slučaju, već je zamenio strelca gola u prvom poluvremenu. U 48. minutu imao je Kopenhagen napad kroz sredinu, Vind je uspeo da proigra Fišera, ali je njegov udarac završio kraj gola.

FK Crvena zvezda

Dugo i dugo je trajao napad Kopenhagena, osetio je blagi kontakt Biel od Jovančića, bacio se i sudija Tijago Martins je pokazao na belu tačku. Precizan je u 84. minutu bio Vind. Opasan napad Zvezde, Ben je pao posle duela sa Zekom, ali nema penala. Fudbaler sa Komorskih ostrva dobio je samo žuti karton zbog prigovora. Na drugoj strani sa pola terena pokušao je Endoje, ali nije uspeo da ugrozi Borjana. Ima na kraju Crvena zvezda za čime da žali, ali će naknadna analiza pokazati da li su igrači i navijači bili u pravu. 

ZVEZDA: Borjan – Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić (od 65. Žander) – Jovančić, Kanjas – Vukanović, Marin, Ivanić – Pavkov (od 46. Boaći).

KOPENHAGEN: Gritebust – Varela, Papajanopulos, Nelson, Ovijedo – Holse, Stage, Zeka, Fišer (od 64. Bil) – N’Djoje i Vind.

0
0

6 Komentara

      • Opa gledalo se pa ja od sutra vece cete samo zvezdu i gledati u evropi a u Srbiji da je pravde i postenog sudjenja vi bi igrali plej aut borili bi ste se za opstanak bar vi ne treba da prozivate FSS koji je mafijaski kao i vi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter