3
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

ŽREB ZA LE: Zvezda u slučaju poraza od Kopenhagena ide na staru mušteriju!

Objavljeno: 05.08.19 u 13:45

Fubaleri i navijači Crvene zvezde očekuju i nadaju se da će crveno-beli igrati protiv Jang Bojsa u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

Međutim, ukoliko ne uspeju da eliminišu Kopenhagen UEFA je odredila potecijalnog rivala u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Žreb je crveno-belima dodelio boljeg iz dvomeča između Rige i Helsinkija. Utakmice plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope su na programu 22/29 avgusta

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu, hvala na poverenju! 

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda ni jednu ozbiljnu ekipu da dobije kroz kvalifikacije bilo liga sampiona bilo liga eveope ove elope su sve moj do moga Imaju otvoren put ka ligi sampiona I jos lakse ka ligi evrope!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Molim vas da se ne bavite hipotetičkim protivnicima iz samo jednog razloga: Zvezdin trener je nedorastao za svoj posao! Njemu je važno da mu u timu budu drugorazredni afrički “kapitalci” Ben i Boaći, kao i oni igrači koji su u grupnoj fazi LŠ pokazali da nemaju kvalitet za Evropu! Upravo te igrače kao i nezaobilazne “kapitalce” je ovaj trenerski mag, brutalno forsirao celo proleće i svi smo videli kvalitet Zvezdinih igara! Najbolje se videlo kako su se ovi tetošeni, maženi i paženi igrači, od strane našeg “trenera godine”, obrukali u finalu kupa protiv onog tima u nekrofilskim dresovima, koji nas je ponizio u onom akcionom spektaklu sa četiri osamnaestogodišnjaka u timu! Od Evrope nema ništa dok je Milojević trener!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter