3
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

TAJNO ORUŽJE: Milojević sprema ‘keca iz rukava’ za Kopenhagen!

Objavljeno: 05.08.19 u 22:25

Dve promene u poslednjoj liniji, a povreda muči igraca od poverenja i moguće je iznenađenje na poziciji krila.

Razmatrano je nekoliko opcija i jedno je sigurno da će Crvena zvezda pokušati da obezbedi mrežu Milana Borjana, a napred uz ljubimca navijača pokuša da matira Kopenhagen

Ipak, kako saznaje HotSport, moguće je da šef šampiona Srbije iz rukava izvuče aduta na poziciji krila koji može da ‘preskoči’ Dance i da u drugom smeru zatvori bok.

Pozadi se očekuje povratak Gobeljića, a da uz Milunovića u tandemu bude Degenek i levi bek Rodić. Ispred njih biće Španac Kanjas, a povučenije sa dosta zadataka nastupiće Jovančić.

Igrac od poverenja šefa, El Fardu Ben ima problem sa povredom mišića, malo je odmarao i izdržao poslednji trening večeras, ali možda u prvi plan iskoči Aleksa Vukanović.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Probojnost, dug korak i ako se za ovu opciju odluči Milojević, onda Ivanića čeka posao na suprotnoj strani. Ako Ben bude mogao možda se Vukanović preseli na desni bok i u defanzivi pomaže Rodiću.

Dosta toga zavisi od Marina. Njega će čuvati, pokušavati da zaustave pošto je jasno da je kod njega ključ igre crveno-belih. Prednost ispred Boaćija dobice ljubimac navijača Pavkov da se bori sa jakim štoperima Kopenhagena.

Detalji odlučuju, sitnice su prevaga na tasu, a na izabranicima Vladana Milojevića je da pokažu da su kvalitetni za novi uspeh kod kuće u svojoj ‘tvrđavi’.

Projektovan sastav Zvezde: Borjan, Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić, Kanjas, Jovančić, Ben, Ivanić (Vukanović), Marin, Pavkov.

0
0

3 Komentara

  1. Pa Degenek je foveden da igra.. Nikakav kec iz rukava..Taj Babic obican panj.spor neokretan i naravno fa ce na klupuMoze protiv Javora Radnika Rada da igra….Najlosiji igrac Zvezde..Sad malo da se uigraju Milunovic-Degenek i to je to.

    0
    0
    Odgovori
  2. „Vukanović preseli na desni bok i u defanzivi pomaže Rodiću“ – kako to, rodjace, mislis na desnom boku da pomaze Rodicu koji je levi bek?

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne mogu da verujem…pa sta je tu tajno oruzje?a najvise bih voleo da vidim novinara koji kaze da je pavkov miljenik navijaca.jedino ako je mislio na svoju zenu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter