0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

PREDSTAVLJEN SPORTSKI DIREKTOR: Matijašević razrešio nedoumice, ima li mesta u reprezentaciji za ‘otpisane’?!

Objavljeno: 05.08.19 u 13:14

Fudbalski savez Srbije dobio je novog sportskog direktora, a on se danas zvanično predstavio medijima.

Vladimir Matijašević je na današnjem predstavljanju medijima rekao da se niko neće mešati rad selektoru Ljubiši Tumbakoviću, a svi igrači uključujući i Luku Milivojevića i Matiju Nastasića su dobrodošli.

– Niko neće da se meša u rad Tumbakoviću, on će sastavljati spisak, ali će takođe biti odgovoran za rezultate. Ne bih se previše osvrtao na ono što je bilo, gledam samo napred. Ne postoji razlog da se neko od igrača ne odazove, ali to će zavisiti od selektora, ja ću mu biti produžena ruka. Naravno, svi su dobrodošli – rekao je sporstki direktor reprezentacije na obraćanju medijima.

Bivši sportski direktor Čukaričkog svestan je da ga sada očekuje dosta drugačiji posao nego u klubu.

– Ovde se radi drugačije, nema kupovine i prodaje. Imamo mlađe selekcije, A tim, u kojem prevashodno moramo da napravimo dobru atmosferu – poručuje Matijašević.

Uz zahvalnost predsedniku Slaviši Kokezu i čelnim ljudima FSS Matijašević je istakao da mu je čast što će raditi posao koji su pre njega obavljali Darko Kovačević i Goran Bunjevčevič.

Sa Bunjom sam igrao, veliki čovek, čuo sam se sa Darkom, ali ja imam svoj sistem rada i trudiću se da odradim posao i ispunim poverenje – poručio je Matijašević.

Prva utakmica novog selektora ali i sportskog direktora biće odigrana 7. septembra protiv Portugalije u Beogradu.

– Specifična utakmica nas čeka, ali samo zbog poraza u Ukrajini i onoga što je donela ta utakmica. Nadam se da će selektor Tumbaković i svi mi koji smo uz njega napraviti dobar rezultat. Uvek ima sutra, ali sada je Portugalija najvažnija. – poručio je Matijašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter