0
Domaći fudbal

NJEGOŠ PETROVIĆ: Igranje u Zvezdi je skroz drugačija priča (VIDEO)

Objavljeno: 05.08.19 u 20:51

Talentovani vezista Njegoš Petrović potpisao je četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom.

U letnjem prelaznom roku, dan uoči utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kopenhagena, crveno-bele redove pojačao je mladi vezista Njegoš Petrović.

– Neverovatna je čast biti deo Crvene zvezde. Rano sam počeo da igram u Superligi, sa 16 godina, ali znam da je igranje u Crvenoj zvezdi drugačija priča. Ovo je novo, veliko iskustvo za mene i uveren sam da ću dosta napredovati – rekao je Petrović.

Imaće mladi vezista prilike da uči na svojoj poziciji od iskusnih igrača kao što su Jovančić i Kanjas.

– Sigurno će mi mnogo značiti njihovi saveti, kako u sadašnjosti, tako i u budućnosti. Trudiću se da što više naučim od njih, kao i od cele ekipe i da steknem što veće iskustvo. Koliku god šansu da dobijem, da li je to minut, 30 minuta ili 90, svakako ću, kao i za druge stvari u životu, ići korak po korak. Daću maksimum kada god mi se ukaže prilika.

Imao je Petrović poruku i za Zvezdine navijače.

– Jedino što mogu da im obećam jeste da ću u svakom trenutku dati sve od sebe na terenu i potrudiću se da izvučem najbolje iz sebe kako bi Crvena zvezda bila još uspešnija – sumirao je utiske mladi vezista.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter