1
Domaći fudbal

MILOJEVIĆ: Hteli smo da Gajić odmori… evo šta je rekao o budućnosti beka trener crveno-belih!

Objavljeno: 05.08.19 u 15:34

Milan Gajić je u februaru pojačao Crvenu zvezdu, ali još čeka svojih pet minuta.

Nekadašnji fudbaler Bordoa, a pre toga OFK Beograda u Crvenu zvezdu stigao je u zimskom prelaznom roku, planiran je kao zalog za budućnost, svoju šansu strpljivo čeka, a uskoro bi je mogao i dočekati. Upravo je Gajić bio jedna od tema Vladana Milojevića.

– Gajić je u konkurenciji, pokušavao sam kao trener da mu pomognem. Kada uđete u kontra ritam ne možete se isčupati iz toga. Ipak je igrač koji je došao iz duge pauze, ubačen je u vatru, nije moralo tako da bude, nije igrao. Hteli smo da odmara evropsko prvenstvo, da odmori i upali motore. Dobro radi, jako sam zadovoljan, ima vremena za Gajića u budućnosti.

MIlan Gajić 

0
0

1 Komentara

  1. Ove nemušte reči “trenera godine” o Gajiću su najbolji primer njegovog licemernog ponašanja! Za njega su ljudi potrošna roba, jednostavno ih otpiše i odbaci u kontejner. Ista je situacija i sa Vulićem, Hajdinom, Jirkom, Melegom i Vukanovićem! Ali nije ista situacija i sa igračima u koje “trener godine” ima neograničeno poverenje, kao u afričke “kapitalce” Bena i Boaćija i gromade poput Stojkovića, Savića do skora, Rodića, Jovičića i Čaušića do skora. Oni nikada nisu upali u “kontra ritam” a svi gledamo nivo Zvezdinih igara sa ovim gromadama!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter