0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KANJAS: Zvezdin Španac imao posebnu poruku za navijače pred Kopenhagen!

Objavljeno: 05.08.19 u 10:40

Veliko pojačanje u crveno-belim redovima, Španac Hose Alberto Kanjas, sa nestrpljenjem očekuje meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

U utorak od 20:45 sastaju Crvena zvezda i Kopenhagen, jer će to biti prilika za njega da zaigra prvu evropsku utakmicu na Marakani.

Zvezda ima neverovatnu podršku sa tribina, to je nešto što zaista pokreće igrače na terenu i jedva čekam da osetim to u evropskom utakmici kod kuće. Imali smo podršku i u Litvaniji i u Helsinkiju, ali ono što se dešava na Marakani je nešto posebno. Već sam u domaćem prvenstvu osetio atmosferu, a nadam se da će navijači ispuniti tribine protiv Kopenhagena i da će biti naša dodatna snaga na važnom meču – rekao je Kanjas.

Zvezdin vezista ističe da crveno-beli moraju da se fokusiraju isključivo na svoju igru.

– U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika, upoznali smo Kopenhagen kroz analize i znamo da su veoma kompaktna ekipa. Beleže dobre rezultate u prethodnim sezonama, imaju iskustvo u Evropi, ali mi ne treba preterano da se osvrćemo na to, već da gledamo sebe i svoju igru. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduk i da u delo sprovodimo sve ono što trener traži od nas. Mi smo Zvezda i ako budemo na nivou na kome možemo verujem da ćemo sa povoljnim rezultatom otići na revanš.

Kanjas se odlično uklopio u tim Vladana Milojevića.

– Svi u klubu su me odlično prihvatili, a kako i ne bi kada svi imamo zajednički cilja, a to je da donesemo radost našim navijačima i možemo uspehe. Dovoljno sam iskusan tako da mi nije bilo teško da se i na terenu uklopim sa saigračima. Naporno treniramo svakog dana, trudimo se i verujem da će se to isplatiti – poručio je Kanjas.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter