0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

VESELINOVIĆ: Povrede i Molde razlog pada! BOŽIČIĆ: Vraćamo se našim korenima!

Objavljeno: 04.08.19 u 23:04

Čukarički je sa minimalnih 1:0 pobedio na Banovom Brdu Radnik, a dva trenera bila su zadovolja igrom svojih igrača.

Prvo se novinarima obratio trener Surduličana Slavko Božičić.

– Mislim da su svi uživali u večerašnjoj utakmici. Sigurno je da možemo žaliti zbog nekih prilika koje nismo iskoristili. Nismo zadovoljni rezultatom, ali jesmo načinom na koji smo igrali. Moja filozofija je da se vratimo našim korenima i našem talentu. Večerašnja utakmica je primer kako se publika vraća na stadion. Mi smo želeli da odmerimo snage sa jednom od najboljih ekipa u ligi.

O povratku Ljube Baranina koji je bio na utakmici u društvu čelnila kluba?

– Čelamo kompletiranje tima, danas nam je zbog razbih faktora falilo nekoliko igrača i moramo još uvek da tražimo pojačanja. Ljuba je neko koga sam ja već trenirao i sigurno je da sam upoznat sa njegovim kvalitetima. Ima vremena do kraja prelaznog roka i želja je da se okrenemo mladjim igračima, ali je sve otvoreno.

Trener domaćeg tima Aleksadnar Veselinović je istakao da je problem za ‘brđane’ bio pre svega umor posle dvoboja sa Moldeom.

– Čestitam mojim igračima na pobedi. Nismo imali mnogo vremena da se spremimo za današnji meč i skautiramo rivala. Igra Radnika zaslužuje svaku pohvalu i želim im puno sreće u nastavku prvenstva. Što se naše igre toče psihološki smo bili dobro, ali se osetio pad u fizičkom smislu i umor posle Moldea. Nedostaje nam puno Marko Docić i videlo se koliko on fali u našoj igri. Takodje ponovo ste mogli da vidite na terenu veliki broj mladih igrača. Ne bih želeo da govorim pojedinačno o igračima i zadovoljan sam rezultatom i novom pobedom – rekao je Veselinović.

Na kraju se medijima obratio strelac jedinog gola Slobodan Tedić.

– Imali smo i mi i oni sjajne partije večeras i čestitam igračima Radnika na dobroj igri. Sada je najbotnije da se odmorimo i nastavimo sa dobrim partijama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter