0
Evropske lige

FOTO: Bayern Munich

ROBERT LEVANDOVSKI: Dovedite pojačanja!

Objavljeno: 04.08.19 u 19:30

Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski pozvao je danas upravu kluba da dovede kvalitetne igrače koji bi odmah imali uticaj na igru i rezultate, umesto igrače sa potencijalom.

Bajern je sinoć u Superkupu Nemačke izgubio od Borusije iz Dortmunda sa 0:2, a Levandovski je rekao da medju rezervnim igračima u ekipi nema igrača koji mogu da reše utakmicu.

– Naravno, mladi igrači na klupi imaju potencijal, ali ponekad vam treba direktno pojačanje, neko ko može da pomogne ekipi – rekao je Levandovski.

Za razliku od Dortmunda, koji se pojačao ovog leta, Bajern je doveo defanzivce Bendžamena Pavara i Lukasa Ernandesa, a klub su napustili Arjen Roben, Frank Riberi, Hames Rodriges, Mats Humels i Rafinja. Iz Hamburga je došao Jan Fite Arp, ali je neizvesno da li će ostati u klubu ili će otići na pozajmicu.

Levandovski je i za vreme turneje ekipe po SAD pozvao upravu da dovede nove igrače.

– I dalje isto mislim, a sada smo mogli da vidimo šta je moglo da se dogodi da smo imali profesionalnog igrača spremnog da udje u igru – naveo je Levandovski.

Bajern pregovara sa Mančester sitijem o transferu Leroja Sanea. Nemački mediji preneli su da je fudbaler pristao da dodje u Minhen, ali u engleskom klubu žele da ga zadrže.

Levandovski je rekao da je ekipa izgubila samopouzdanje.

– Izgubili smo našu igru. Mogli smo da pobedimo (Dortmund), ali napravili smo previše jednostavnih grešaka. U drugom poluvremenu, posle drugog gola, nismo bili 100 odsto uvereni da možemo da se vratimo u meč. Mislim da je to ista greška iz prošle sezone. Kad god primimo gol, pokušavamo da nastavimo da igramo, ali nema potpunog uverenja da to i možemo, da možemo da preokrenemo utakmicu. Ne izgleda lako – naveo je Levandovski.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter