0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PRED POVRATAK U BEOGRAD: Mičel Donald o Partizanu, Zvezdi i sukobu sa Sejdubom Sumom

Objavljeno: 04.08.19 u 10:05

Bivši kapiten Crvene zvezde sledeće nedelje će se vratiti u Beograd kao igrač Malatijaspora i vojevaće bitke protiv Partizana.

Mičel Donald, vezista Malatijaspora, doći će u sredu sa ekspedicijom svog kluba u Beograd, a u četvrtak će protiv Partizana igrati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Bivši as Crvene zvezde će zbog toga izazvati najveću pažnju u tom meču koji se igra sa početkom u 21 sat.

– Nikad nisam podržavao ružne reči, pogotovo ako se one odnose na sve oblike rasizma. Svi smo mi ljudi i zaslužujemo respekt. Ali nemam ništa protiv kad navijači provociraju na klupskoj osnovi. Zvezda mi je u krvi, ja sam „delija“ doživotno. Ovim sam sve rekao… – rekao je Donald za ‘Novosti’.

U svom poslednjem duelu sa Partizanom, u ‘večitom’ derbiju u aprilu prošle godine, ušao je u oštar sukob sa Sejdubom Sumom.

– Nemam ja problem sa njim, jer loše stvari sa terena nikad ne pamtim. Igraćemo samo fudbal. Dolazimo u Beograd sa željom da pobedimo, da odemo dalje, jer imamo, čini mi se, dobru priliku da prođemo u Ligu Evrope.

Pohvalio je crno-bele i njegove navijače.

– Neće biti lako, Partizan uvek ima dobar tim, igra pred svojim navijačima. Međutim, mi verujemo u sebe i nadam se da ćemo trijumfovati – poručio je Donald.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter