Žreb za treće kolo kvalfiakcija za Ligu Evrope spojio je Partizan i Malatiju, a u redovima turskog tima igra bivši kapiten Crvene zvezde Mičel Donald.

Holanđanin nije igrao revanš protiv Olimpije u Ljubljani, odgledao ga je odlukom trenera sa klupe. Sad se raduje novom evropskom izazovu i to protiv dobro poznatog ljutog rivala Partizana. Ipak, Mičel Donald kaže da ne prati Partizan i da ne zna kakav je tim.


– Stvarno ih ne pratim, pa ne mogu da odgovorim na pitanje od koga nam preti najveća opasnost. Poznajte me dugo, videli ste da ne obraćam pažnju na protivnika nego na svoj itm. Ne potcenjujemo Partizan, ali mnogo želimo pobedu – istakao je za ‘Sportski žurnal’, Mičel Donald.

On je istakao da je srećan što se vraća ‘kući’ i da je saigračima u Malatiji govorio o atmosferi na stadionu Partizana.

– Obradovao sam se žrebu i veoma sam srećan što se vraćam kući. Koncentrisali smo se na Olimpiju i nije bilo lako da je izbacimo. Saigrači me nisu mnogo pitali o Partizanovim igračima, ali smo razgovarali o tome kakav je stadion i kakva se atmosfera očekuje – kazao je Donald.

Vremena za viđenje sa prijateljima neće imati, možda posle utakmice, a imao je poruku za nekadašnje saigrače iz Crvene zvezde.

– Možda se vidimo posle utakmice, pre je potpuni fokus na igri. Nadam se da će dva dana ranije Zvezda da pobedi Kopenhagen. Uvek sam uz klub – zaključio je Donald.