0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

Krunić: Teško je bilo igrati protiv Brata! Bondžulić: Znao sam da će Simo pročitati kako igramo!

Objavljeno: 03.08.19 u 22:19

Fudbaleri Radničkog savladali su večeras na Čairu Javor Matis sa 2:1.

Radnički je nakon uzbudljivog prvog poluvremena uspeo da preokrene i slavi protiv ekipe Javora na svom ‘Čairu. Trener gostiju Igor Bondžulić je nakon meča čestitao ekipi Radničkog i svom prijatelju i doskorašnjem saradniku Simi Kruniću.

Čestitam Radničkom na pobedi, Simi Kruniću, mom prijatelju i kolegi na pobedi. Bio je ovo jako emotivan meč. Kada se kaže da ne želiš da napraviš propust kada igraš protiv brata, ili oca… Danas mi je bilo teško, emotivno sam prihvatio utakmicu. Znao sam da će Krunić pročitati kako ćemo da igramo, čestitam Radničkom na pobedi, a što se mog tima tiče, mislim da možemo zajedničkim snagama da napravimo dobar rezultat. Čestitam igračima na zalaganju i borbenosti – istakao je Bondžulić.

Trener Nišlija je istakao da je Radničkom potrebno još vremena da dostigne optimalnu formu.

– Čestitao bih mojim igračima na pobedi. Teško je igrati protiv brata. Vidim da je javor napravio dobar tim, utakmica je bila otvorena, mogla je da pobedi i jedna i druga ekipa. Igrali su napadački i otvoreni, ja na tome mogu da im čestitam. Neko od nas dvojice je morao da izgubi, na našu sreću pobedili smo mi. Jako teška utakmica, igrali smo na mahove, treba nam još vremena da dostignemo nivo koji Radnički zaslužuje. Moramo da se što bolje pripremimo za naredni meč. Javor je došao iz druge lige, ali je jako teško bilo pobediti ih, tako će biti teško i protiv Voždovca. Moramo da radimo da bismo dostigli nivo koji Radnički zaslužuje – poručio je Krunić 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter