0
Evropske lige

GRAF6626. BARCELONA (ESPAÑA), 11/11/2018.-El defensa dominicano del Real Betis Balompié Héctor Junior Firpo, festeja su gol contra el FC Barcelona, durante el partido de la jornada 12 de liga en Primera División que se disputa esta tarde en el estadio del Camp Nou entre el FC Barcelona y elReal Betis Balompié. EFE/Alberto Estévez

BARSELONA SE ‘NAORUŽAVA’: Žunior Firpo stiže na Nou Kamp

Objavljeno: 03.08.19 u 15:35

Barselona i Real Betis dogovorili su se oko transfera oko fudbalera Žuniora Firpa. Španski fudbaler  poreklom iz Dominikanske republike biće adekvatna zamena za Žordija Albu.

Žunior Firpo bi u Barselonu trebao da doputuje već u nedelju, a promocija će biti zakazana za sledeću sedmicu. Barselona je za taj transfer izdvojio 25.000.000 evra. 

Desni bek je takođe bio i na radaru Liverpula. Jirgen Klop je bio taj koji je izrazio želju da ga dovede u redove ‘crvenih’, ali se Firpo odlučio da igra za klub iz Katalonije.

U prošloj sezoni Firpo je imao 29 utakmica u svim takmičenjima, od čega 24 u Primeri. Skupio je ukupno tri gola i pet asistencija, odnosno 2.314 minuta na terenu.

Autor – Lazar Kuzmanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter