1
Domaći fudbal

STEVANOVIĆ: Nisam imao tremu, imam veliku želju za dokazivanjem! San je bio da na jugu proslavim gol!

Objavljeno: 02.08.19 u 13:53

Fudbaleri Partizana pobedili su Konas Ki Nomad na stadionu u Humskoj sa 3:0.

Iako prvo poluvreme nije bilo na nivou ekipe Partizanovog renomea, drugo poluvreme u potpunosti je pripalo crno-belima koji su pokazali na najbolji način da mogu biti pravi kada je to potrebno. Posebno raduje partija koju je pružio mladi Filip Stevanović koji je postao drugi najmlađi strelac crno-belih u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

– Nisam imao tremu, imam veliku želju za dokazivanjem i zahvalan sam stvarno celom stručnom štabu na ukazanoj šansi i celom timu što me opuštaju svakim danom sve više i više na utakmicama pogotovo. Ušli smo u meč znajući da samo u jednom segmentu mogu da nam pariraju to je fizički – počeo je Stevanović.

Golom u 72. minutu meča šesnaestogodišnji napadač postavio je konačnih 3:0.

– Želja kao napadaču mi je da postižem golove i da ekipa pobeđuje, eto sinoć se zadesila takva prilika koju sam morao da iskoristim – ističe mladi igrač Partizana.

Nakon postignutog pogotka otrčao je do južne tribine.

– Naravno, uvek mi je bila želja da proslavim sa južnom tribinom kada postignem prvenac u Partizanu. Želja mi je da se kvalifikujemo u Ligu Evrope i da osvojimo duplu krunu, ističe Filip Stevanović. 

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

  1. Sve je u tvojim rukama, talenat, godine, sarena ekipa i naklon trenera. Samo da te ova bagra iz uprave ne proda isuvise brzo za saku eura i upropasti tvoju buducnost.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter