Dobre igre početkom sezone, a posebno partije koje je pokazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope preporučile su Strahinju Pavlovića još jednom evropskom velikanu!

Klub koji je u proteklim godinama gajio srpsku koloniju, a u svojim redovima još uvek ima Ljubomira Fejsu i Andriju Živkovića želi u svoje redove da dovede i asa crno-belih Strahinju Pavlovića. Ovu informaciju je na svojoj naslovnoj stranici objavio renomirani sportski list ‘Ožogo’. Mladog fudbalera izdvaja to što je levonog, odlično kontroliše loptu. Cena koju je Partizan ‘zalepio’ defanzivcu je 6.000.000 evra.


Podsetimo, nedavno se pominjalo i interesovanje Juventusa, ali su se crno-beli povukli iz pregovora nakon što je došlo do zastoja u pregovorima dva kluba. Iako se radi o igraču koji ima stažu seniorskom fudbalu tek šest meseci, skautirali su ga Juventus, Seltik i mnogi drugi klubovi, a sada se u trku uključila i Benfika.

S obzirom da crno-beli pregovaraju sa Čukaričkim oko dolaska Borisa Kopitovića jasno je da Partizan želi da proda Pavlovića u ovom prelaznom roku.

FOTO: Miroslav Todorović / FK Partizan