3
Domaći fudbal

JEVTOVIĆ OTKRIVA: Crvena zvezda ima jednu prednost nad Dancima, a to je…

Objavljeno: 02.08.19 u 14:14

Ekipu Crvene zvezde očekuje možda i najbitniji dvomeč u sezoni sa danskim šampionom Kopenhagenom, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prolaskom u plej-of, crveno-beli igrali bi grupnu fazu evropskih takmičenja treći put zaredom. Vezista crveno-belih Milan Jevtović fokusiran je na utakmicu u utorak i veruje da je tim spremniji nego u duelu sa Fincima.

Imali smo nekoliko dana posle utakmice sa Helsinkijem da se dodatno pripremimo za Dance. Unapredili smo dobre elemente u igri, a poradili smo i na sitnicama na kojima smo grešili. Siguran sam da ćemo protiv Kopenhagena, na našem stadionu, biti koncentrisaniji nego na meču u Finskoj. Znamo da ništa nije gotovo dok sudija ne odsvira kraj. Naporno treniramo svakog dana i verujem da možemo da se plasiramo u plej-of za Ligu šampiona – objasnio je Jevtović.

Danska liga nije toliko praćena u Srbiji, ali po rečima Zvezdinog veziste izuzetno je kvalitetna.

– Naš stručni štab radi odličan posao po pitanju analize protivnika. Upoznati smo sa svim prednostima, ali i manama danskog šampiona. Znamo odakle nam preti najveća opasnost po gol. Naravno, na treninzima se uvek dobro pripremimo, umemo da se prilagodimo svakom protivniku, po potrebi menjamo i formaciju tako da nema sumnje da ćemo se prikazati u odličnom svetlu.

Podrška sa tribina naravno neće izostati, puna Marakana sačekaće i Kopenhagen, ocenjuje Jevtović.

Nijednoj ekipi nije lako da izađe pred naše navijače za koje ne sumnjam da će i ovog puta popuniti tribine do poslednjeg mesta. Protiv Helsinkija je bilo više od 36.000 ljudi, tako da verujem da će zvezdaši doći da podrže svoj voljeni klub i ovog puta. Oni su naš dvanaesti igrač i siguran sam da Danci nisu navikli na tako vatrenu atmosferu. Želim i ovog puta da pozovem naše navijače da dođu u što većem broju, jer nam njihova podrška najviše znači – zaključio je Jevtović

FOTO: Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Manlite se fraza i hvalisanja,Zvezda nema nikakvu prednost ni nad lišijim timovima u odnosu na Dance i Jeftović uopšte nije pozvan da priča o kvalitetu kad ni sam nije kvalitetan igrač i ničim se nije izdvojio iz prosečnosti,čak naprotiv,on ne može da da gol ni iz 10 stpostotnih šansi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolje bi bilo da ništa ne pričate s obzirom na sramnu igru protiv Helsinkija. Iz iskustva zmam da izjave trenera i igrača nisu potkrepljene stvarnim činjenicama i na kraju se sve svodi na demagogiju ili pak pričaju ono što javnost želi da čuje.Na utakmici bude obično sve suprtno:umišljenost,samozadovoljstvo,bezobrazluk. Nisam primetio da je iko od aktera bio razočaran što je izgubljena utakmica od tima koji je dva puta šutnuo loptu prema Zvezdinom golu i to u sudijskoj nadoknadi. Zato neka se niko nečudi što navijači ne dolaze na utakmice Super lige jer se nema šta videti osim glume,valjanja na travi iprigovaranja sudijama.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dosta mi je ovih otrcanih fraza tipa: „analizirali smo protivnika“ i „dvanaesti igrac“. Pokupite to sto ste izgubili u ruke i grizite na terenu za svoj klub i narod umesto sto se vucete po terenu ko prebijeni. I Stojkovica stavite na tribine…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter