3
Domaći fudbal

HRVATSKI MEDIJI: Nekadašnji igrač Partizana postaje najplaćeniji fudbaler Dinama!?

Objavljeno: 02.08.19 u 13:26

Nekadašnji ‘dečko koji obećava’ pokušaće da ponovo pokrene svoju karijeru. Izabrao je put kojim se (bar do sada) ređe išlo, odlaskom u Hrvatsku.

Prema pisanju hrvatskih medija Lazar Marković je bio na ‘Maksimiru’ gde je obavio načelne pregovore sa upravom Dinama. Vezista je izneo svoje uslove, a među njima je plata od 900.000 evra godišnje. Što bi ga učinilo najplaćenijim fudbalerom zagrebačkog tima.

Mediji navode da Dinamo nije želeo da odmah potpiše ugovor sa našim fudbalerom, s obzirom da nijedan igrač u timu, uključujući i zvezdu tima Danija Olma nema toliku platu. ‘Modri’ su tražili malo vremena da razmisle o uslovima koje je postavio srpski fudbaler.

Lazar Marković je karijeru počeo u Partizanu, nastupao je i za Benfiku i Liverpul ‘redsi’ su ga slali na pozajmice u Fenerbahče, Sporting, Hal, Anderleh i Fula, a ove sezone mu je istekao ugovor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tavamba pravi Beogradjanin! 😂 #Partizan #Tawamba

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

3 Komentara

  1. Šta se ložite cigani? Pa vaši bivši igrači su već utabanili staze ka hrvatskim klubovima, da ne pričamo o „mama mu iz Čačka“… Zato bolje se pokrikte ušima i ćutite.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter