0
Domaći fudbal

HOTSPORT TIKET DANA: Zagrevanje za vikend uz fudbalski miks!

Objavljeno: 02.08.19 u 10:28

Promašeni penal Legije u finišu meča kupovao je da tiket ne bude ‘savršen’, a pred vikend smo odlučili da malo promenimo taktiku i da pokušamo da budemo uspešni sa pogođenim golovima.

MLADOST (L) – PROLETER 3 + (2.00)

U oba prethodna duela na mečvima domaćina su padali golovi, gosti posle spasenog boda protiv Voždovca dolaze da pokušaju da ostvare dobar rezultat.

BOHUM – ARMINIJA GG (1.60)

Golovi na obe strane su uzaštitni znak mečeva u drugom rangu nemačke, gde su stadioni krcati navijačima i večerašnji okršaj trebalo bi da bude spektakl za uživanje.

METALACZEMUN GG (1.70)

Bivši članovi elite su pretendenti za povratak na glavnu scenu i okršaj u Gornjem Milanovcu će biti veoma interesantan, pa na premijeri očekujemo golove.

GVANZU RF – ĐANGSU 1 (2.20)

Ekipa Dragana Stojkovića Piksija juri konačnu pobedu posle dva poraza i neće imati lagan posao sa protivnikom koji tradicionalno dobro igra na strani, ali tu je glavni adut domaćina, odlični Eran Zahavi!

Ukupna kvota na tiketu je 11.96.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter