2
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA OBRADOVALA NAVIJAČE: Besplatan ulaz na meč protiv Rada

Objavljeno: 01.08.19 u 15:05

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava svoje navijače i sve ljubitelje fudbala da će ulaz na predstojeću utakmicu trećeg kola Super lige Srbije, u kojoj će se u subotu, sa početkom u 20 časova, na stadionu „Karađorđe“ sastati Vojvodina i Rad, biti besplatan.

Da bi ušli na stadion, gledaoci će morati da preuzmu besplatnu ulaznicu na blagajnama stadiona, koje će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), karte za istok biće dostupne na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će ulaznice za sever moći da se preuzmu u prostorijama navijačke grupe Firma na severnoj tribini stadiona.

Uz ličnu kartu na uvid, jedno lice će moći da preuzme najviše tri ulaznice.

– Fudbalski klub Vojvodina poziva svoje navijače da ispune tribine stadiona i pomognu crveno-belima u nameri da ostvare novu prvenstvenu pobedu – stoji na sajtu ‘lala’.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter