0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

STOJKOVIĆ: Dobro je, imali smo loših iskustava sa ovakvim ekipama!

Objavljeno: 01.08.19 u 23:15

Partizan je u revanš utakmici 2. kola kvlafikacija za Ligu Evrope pobedio Konahs Ki sa 3:0, a svoje utiske posle meča izneo je kapiten tima Vladimir Stojković.

– Videli ste, teška utakmica, mnogo ružnih iskustava sa ovakvim protivnicima, protiv njih je bilo teško, nisu hteli da igraju fudbal. Napadali smo, probili bunker i na kraju pobedili. Kad se jedna ekipa brani i ne želi da igra, teško je dati gol. Oni su to najavili da ne žele da prime gol u 25 minuta, što bi nama olakšalo, ali smo morali da se čuvamo jer bi ih jedan gol vratio u zivot – rekao je Stojković.

Golman Partizana je kratko prokomentarisao sledećeg rivala Malatiju.

– Preiskusna ekipa, neće biti lako – rekao je Stojković

Strelac drugog gola za crno-bele Ognjen Ožegović je istakao da Konahs igra ‘poluragbi’, a ne fudbal.

– Znali smo da će biti teška utakmica. Malo su nas previše favorizovali. Ova ekipa ne igra fudbal nego neki poluragbi. To ne možete da vidite sa tribina. Oni pljuju, oni gaze, udaraju. Ne igraju fudbal – rekao je Ožegović i nastavio o Malatiji:

– Veliki klub, imaju mnogo para, dosta stranaca. Pokušaće da iskoriste svoj teren, znamo kakvi su Turci. U prvoj smo domaćini i moramo da probamo već tada da rešimo prolaz u sledeće kolo, da pokažemo da i mi imamo dobar domaći teren.

Iz Humske: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter