0
Evropske lige

SRBI OBELEŽAVAJU OVO LETO: Sergeja u Laciju menja drugi srpski vezista?

Objavljeno: 01.08.19 u 15:28

Ni Lacio ne sedi ‘skrštenih ruku’ i ukoliko proda Sergeja Milinković-Savića u Mančester junajted, želi da ima spremnu zamenu.

Klaudio Lotito se ‘predao’ i Milinković-Savić će najverovatnije obući dres ‘crvenih đavola’, dobiće ogroman novac i moći će da  dovede adekvatnu zamenu. Očigledno je mišljenje da bi Srbina najbolje zamenio – Srbin.

Zato je Lacio naciljao kapitena Kristal Palasa Luku Milivojevića kao jednu od prvih meta za centralnog veznog igrača u sledećoj sezoni.

kako prenose strani mediji, Milivojeviću ugovor ističe za godinu dana, pa bi ‘nebesko-plavi’ mogli da ga otkupe za ‘samo’ oko 10.000.000 evra. Baš zato se navodi da bi Kristal Palas pristao da ga proda jer bi ipak zaradio nešto od njega.

Milivojević je kapiten Palasa, odigrao je prošle sezone svih 38 utakmica i dao čak 12 golova, ali je rastanak izvestan ukoliko mu Lacio ponudi adekvatne lične uslove.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter