1
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ROSO-NERI’ NA POTEZU: Evo kako bi Milan mogao da pomogne Zvezdi

Objavljeno: 01.08.19 u 09:07

Slavni italijanski klub bi u narednih nekoliko dana mogao da učini veliku uslugu srpskom prvaku.

Crvena zvezda je eliminisala Helsinki, a Kopenhagen velški TNS, pa će srpski i danski šampion igrati za plasman u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Međutim, Danci bi mogli da budu oslabljeni u tom dvomeču.

Kako javljaju italijanski mediji, slavni Milan bi mogao da kupi defanzivca ‘lavova’ Petera Ankersena, za koga je već neko vreme zainteresovan.

Desni bek Kopenhagena je bio veliki deo odbrane iz prošle sezone, a prema nekim navodima Kopenhagen bi ga pustio za 2.000.000 evra što ‘roso-nerima’ ne bi trebalo da predstavlja problem.

Ankersen bi bio treći značaj igrač iz prošle sezone koji bi napustio prestonicu Danske, posle štopera Denisa Vavra (otišao u Lacio za 10.000.000 evra) i veziste Roberta Skova (Hofenhajm, 8.000.000 evra).

Peter Ankersen je u Kopenhagen stigao pre tri godine iz Salcburga za 1.500.000 evra, a do sada je odigrao 47 utakmica u dresu ‘lavova’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter