1
Domaći fudbal

Foto: Facebook/darko lazovic

HOTSPORT SAZNAJE: Lazović ne dolazi, Zvezda trazi novo krilo u Evropi

Objavljeno: 01.08.19 u 14:47

Reprezentativac Srbije želi samo da ostane u Italiji i blizu je potpisa za Veronu.

Čekala je Crvena zvezda konačnu odluku Darka Lazovića oko eventualnog povratka posle četiri godine iz Đenove, ali od ovog posla nema ništa, što je igrač i sam izjavio.

Kako saznaje HotSport ofanzivni vezista želi da i dalje nastupa u Italiji i ima nekoliko opcija od kojih je najrealnija da se preseli u Veronu. Novog prvoligaša sa klupe predvodi hrvatski stručnjak Jurić, pod čijom palicom je igrao u Đenovi.

Za sada je samo sporna dužina ugovora. Tim sa ‘Bentegodija’ se vrato u elitu i načelna odluka je da se ugovori potpisuju na godinu dana sa opcijom produžetka ako se izbori opstanak u ‘kalču’. Lazović vec dugo pregovara i odluka bi trebalo da padne u narednih nekoliko dana. Pojavila se opcija ostanka u Đenovi, a raspitivao se Bešiktaš.

Ipak, igrač ne želi da menja zemlju i Zvezda se zato okreće novom rešenju za krilo iz inostranstva. Ova pozicija je potrebna Zvezdi posto je realna prodaja El Fardu Bena.

Reprezentativac Komorskih ostrva dao je mnogo Zvezdi, bio jedan od glavnih junaka plasmana u Ligu šampiona prošle sezone, ali deluje da je došlo vreme za sledeći korak. Crveno-beli računaju da bi od eventualnog transfera dosta zaradili i traži se zamena.

Za sada je izvesno da bi to bio igrač iz inostranstva, vrlo verovatno strani fudbaler. Dok traju pripreme za Kopenhagen, koji je odmah iza ugla, paralelno će se raditi i na traženju krilnog igrača.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter