13
Domaći fudbal

‘GROBARI’ POZVALI UEFA: Pogledajte meč Crvena zvezda – Radnički! (FOTO)

Objavljeno: 01.08.19 u 22:25

Navijači Partizana smešteni na istočnoj tribini koji pripadaju grupi koju predvodi Kimi imali su poruku za UEFA.

Oni su želeli da skrenu pažnju krovnoj fudbalskoj organizaciji u Evropi na dešavanja u Superligi Srbije. Tačnije, Kimijeva frakcija ‘Grobara’ je aludirala na sumnje svoje uprave, tačnije potpredsednika Vladimira Vuletića da su Crvena zvezda i Radnički iz Niša odigrali ‘prijateljski meč’ u 2. kolu domaćeg šampionata.

– Prijateljski meč u nacionalnom šampionatu. UEFA, kopilad! Pogledajte meč Crvena zvezda – Radnički – napisali su ‘Grobari’.

0
0

13 Komentara

  1. Ko o čemu glodari o poštenju. Pa neka pogledaju, ali pre toga neka pogledaju finale kupa Partizan – Vojvodina, prvenstvenu utakmicu Partizan – N.Pazar, Spartak – Partizan gde celi stadion skandira lopovi, lopovi itd, itd…

    0
    0
    Odgovori
  2. Aj sve sve, al da Grobarčići prićaju o nameštenim mečevima i plaćenim titulama…pa vi bi ste još imali onih 10 iz SFRJ da nije strahovlade bande crvene Mirka Mrajanovića, Branka Ružića i dr gamadi koji su od državnih (Naših) para kojima ste kupovali igraće sudije, protivnike…A o slini ljigavoj matoroj lopovskoj drtini Toletu da ne govorim…

    0
    0
    Odgovori
  3. Mene samo zanima što uvreda u svakom komentaru? haha 😀
    Ajde napišite BILO ŠTA što je konstruktivno a da je bez uvrede i na kraju ćete izvući zaključak malo bolji od „je*o sam ti majku“ 😉

    Činjenica je da ste vi krali 7 godina i dobijali pare od toga pa samim tim IMALI BOLJI TIM, sada mi imamo bolji tim, mozda postoje dogovori izmedju klubova, ali ko kaže da nam sudije pomažu baš treba da se zapita ozbiljnooooo da li ima oči.
    Molim bez komentara „dobili smo vas u derbiju“ da ne kačim Luku Milivojevića, pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  4. Vki zvezdaši ćutite već jednom!Zlo činačka udba vas je osnovala,i godinama forsirala!Gradila stadion,kupovala igrače preko državne kase!Ućutite se već jednom!I vrapcima su poznate vaše sramne igre!

    0
    0
    Odgovori
    • Koliko si ti isfrustriran 🙂 Gogi, da li puno boli glava? Idi kod strucnjaka sa Pravnog fakulteta da te izleci i da ti ujedno kaze ko je bio Tudjman i sta je predstavljala 32. Zagorska divizija, mucenice.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter