0
Domaći fudbal

FUDBALERKA RADA ŽIVI SVOJ SAN: Tanasković igra Ligu šampiona (FOTO)

Objavljeno: 01.08.19 u 12:30

Kako napraviti uspeh, spojiti požrtvovanje i ljubav ka onome šta radite. Upravo taj recept pratila je Suzana Tanasković.

Nakon dobrih igara na Banjici, gde se ponovo pronašla interesovanje za angažovanjem dvadesetdvogodišnje beograđanke svakodnevno raste. Pre godinu dana bila je na pragu igranja na Malti, ali je srce prelomilo i vratila se u Rad.

Devojka koja je zbog raznih nepravdi bila na pragu toga da odustane od igranja igre koju najviše voli u međuvremenu je dobila poziv u mladu reprezentaciju Srbije, a tu nije kraj. U narednom periodu Tanaskovićeva je pronašla novo angažovanje. Ubitačno desno krilo imaće priliku da živi san svakog sportiste i da učestvuje u najelitnijem takmičenju, Ligi šampiona za žene. Pljevaljski predstavnik nastupaće u grupi II, sa Klužom, Sofijom i Kosovskom Mitrovicom.

– Drago mi je što mi se ukazala ova šansa. Svaki sportista sanja da učestvuje u najboljem takmičenju. Biće mi pravi izazov da se pokažem na elitnoj sceni i vidim koliko mogu, ali i da doprinesem Breznici da napravi dobar rezultat u Ligi šampiona. Mislim da klub ima realnu šansu da se uz dosta zalaganja plasira u dalji krug takmičenja – ističe Tanasković.

Suzana je imala i poruku kojom bi razrešila nedoumice navijača nekadašnjeg kluba.

– Sa Breznicom sam potpisala ugovor tokom trajanja Lige šampiona, trenutno se pripremam sa klubom za izazove koji nam predstoje, a nakon toga vratiću se u Rad, Banjica je moja kuća i to će se teško promeniti – zaključak je Suzane Tanasković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter