Više nema dileme, Marko Perić – Perke, dugogodišnji reprezentativac Srbije i dojučerašnji igrač KMF Ekonomac, od danas je zvanično igrač KMF Crvena zvezda.

Ono sto su navijači kluba tajno priželjkivali ostvarilo se i na radost uprave kluba, a profesionalni ugovor na dve godine potpisan je u Medija centru FK Crvena zvezda. Dolaskom igrača kalibra kao što je Perić, pored već ranije angažovanih igrača, klub definitivno najavljuje šampionske ambicije.


Nema nikakve dileme da će Perić u narednom periodu biti predvodnik ekipe i da će svoje ogromno iskustvo i fudbalsko znanje preneti na ostale igrače u klubu. Uprava KMF Crvena zvezda poštujući sve zasluge u dosadašnjoj karijeri, pored zadataka na terenu, ponudila je Periću i saradnju u upravi kluba i rad sa omladinskim timom.

– Mišljenja smo da je Marko najbolji primer koji moze da pomogne klubu u formiranju budućih zvezda. Uprava kluba, navijači i prijatelji KMF Crvena zvezda ovom prilikom čestitaju Perketu na povratku u matični klub gde je i započeo fudbalsku karijeru – poručuju iz Crvene zvezde

FOTO: KMF Crvena zvezda