Ostalo je samo da igrač potpiše trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske

Jasno je da Partizan još nije završio selekciju ekipe za ovu sezonu, a naredni korak je pri kraju i kako saznaje HotSport, Boris Kopitović je završio uspešno pregovore oko selidbe u Humsku. Crno-beli su posle dogovora sa Čukaričkim obavili sastanak sa reprezentativcem Crne Gore i precizirana je saradnja do juna 2022. godine. Na ime obeštećenja ‘brđanima’ će pripasti 300.000 evra plus 20 posto od naredne prodaje štopera u inostransvo.


Pregovori za Kopitovića traju skoro godinu dana. Prošlog avgusta takođe je bio aktuelan prelazak Kopitovića u Humsku, ali tada nije pronađeno rešenje koje bi zadovoljilo obe strane. Član najbolje selekcije ‘đetića’ sinoć nije odradio trening sa Čukaričkim pred revanš sa Moldeom i neće se naći u protokolu, kako ne bi imao zabranu nastupa za Partizan u Evropi.

Na dovođenju Kopitovića insistirao je trener Savo Milošević, a ovaj transfer je možda nagoveštaj prodaje Strahinje Pavlovića do kraja prelaznog roka. Ekipu je još pre nekoliko nedelja napustio Svetozar Marković i preselio se u Olimpijakos.

Zapratite najjaču sportsku stranicu na Instagramu i saznajte sve o Zvezdi i Partizanu 

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan