1
Evrokupovi

FOTO: FK Čukarički

KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE: Čukarički se borio, ali je Molde bio preveliki zalogaj (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.19 u 22:42

Posle 0:0 iz prvog meča u Norveškoj, fudbaleri Čukaričkog su poraženi od Moldea u revanšu na Banovom Brdu sa 3:1 (2:0) i ipak nisu prošli u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Velike nade su ulagali ‘brđani’ posle norveških 0:0, da u revanšu pred punim tribinama svog stadiona mogu da se plasiraju u sledeću fazu, ali to ipak nije bilo realno.

Međutim, ko zna šta bi bilo da je Čukarički iskoristio fantastičnu šansu u drugom minutu, kada je Kajević mogao da zatrese mrežu, ali nije imao dovoljno sreće i koncentracije.

Sve je postalo mnogo teže već u četvrtom minutu kada je Omojidžuanfo doveo goste u vođstvo, posle lepe akcije i, mora se reći, malo sreće jer je lopta u bloku zakačila jednog igrača i prevarila Belića.

Čukarički je imao veći posed i kontrolu igre, ali su rezutlat kontrolisali igrači Moldea i sve svoje šanse su mnogo bolje koristili. Tako je u 37. minutu Ejkrem povisio na 2:0 posle dosta smušene reakcije domaće defanzive.

Na poluvremenu je postojala samo teoretska nada da bi moglo da dođe do velikog preokreta, ali je i nju ugasio Knudson u 78. minutu posle solo akcije i lepog gola iskosa sa leve strane.

FOTO: Čukarički

Sve što je Čukarički uspeo do kraja jeste gol Kajevića u 82. minutu, ali je to bio samo utešni gol za kraj još jedne evropske sezone ‘brđana’.

Čukarički – Molde 1:3 (0:2)
(Kajević 82 – Omojidžuanfo 4, Ejkrem 37, Knudson 78)

Stadion Čukaričkog
Sudija: Nikola Balakin (Ukrajina)

ČUKARIČKI: Belić – Ćirković, Šapić, Puškarić, Bogosavac – Docić, Kovač (od 80. Aleksić) – Ovusu, Stojanović (od 46. Vidosavljević), Đorđević (od 70. Kajević) – Tedić.

MOLDE: Kraninks – Harldsajd, Bjernbak, Foren, Haugen – Aursens, Husain – Ejkrem (od 79. Elingsen), Hestad, Omojidžuanfo (od 70. Knudson) – Džejms.

0
0

1 Komentara

  1. Pročitali im **definiciju fudbala ** na terenu i još jednom smo videli svu bedu i jad srpskog fudba,i na kakvom dnu u kakvom mulju i blatu se saglavio, definitivno i dokaz da mi nemamo kvalitetne i dobre trenere,jednostavno nemamo struku koja prati moderan fudbal, jer igramo fudbal od pre pet decenija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter