0
Domaći fudbal

‘ILTA SANOMAT’ PIŠE : Može li se dogoditi čudo… (FOTO)

Objavljeno: 31.07.19 u 08:54

Ukoliko ste se ovih dana zadesili u Helsinkiju sigurno je da niste imali osećaj da se igra biti, ili ne biti fudbalska utakmica za HJK.

(Specijalni izveštač HotSporta – Darko Noveski)

Sasvim običan dan bio je juče za Fince. U gradu se nisu mogla pronaći navijačka obeležja, a još manje informacija da će se za 24 časa odigrati važna fudbalska utakmica za taj klub. Atmosfera u gradu je kao i svakog dana, stiče se utisak da danas neće biti utakmice HJK-a i nekadašnjeg šampiona Evrope Crvene zvezde.

Tek danas je u dva štampana medija u Helsinkiju moguće pronaći informaciju da se utakmica igra. Dok najtiražniji Ilta Sanomat utakmicu ne pominje na naslovnoj stranici, u tekstu navodi da Helsinki mora da zaustavi Milana Pavkova i Marka Marina, odnosno da iskoristi brzinu Rike Riskea, Tarasova i Mensalija.

Dok Hufvudstadsbladet (ne, nismo pogrešili u kucanju) daje intervju sa Riskejem u kome je istakao da Helsinki protiv Crvene zvezde mora da odigra pametno, jer će sve lađe tima potonuti ukoliko prime gol u prvih 20 minuta. Ovaj list takođe dodaje da se očekuje dolazak 500 navijača Crvene zvezde, većinom Srba koji žive u skandinavskim zemljama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter