0
Evropske lige

POKETINO BESAN: Nisam ja menadžer, ja sam trener! Ne pitam se ništa oko transfera!

Objavljeno: 31.07.19 u 14:15

Za razliku od ostalih liga, u Engleskoj trener obavlja i funkciju sportskog direktora, zbog toga i nosi titulu menadžera.

Totenhem je početkom jula doveo Tangija Ndombelea, a to je bio za sada jedini transfer u timu ‘pevaca’. Imao je dosta uspeha u vođenju tima argentinski trener, a to je dovelo do novog petogodišnjeg ugovora. Maurisio Poketino je doveo Totenhem do prvog finala Lige šampiona u istoriji kluba. On je nezadovoljan jer ne učestvuje u dovođenju igrača u tim.

– Ne znam ništa o situaciji mojih igrača. Ne želim da otvorim novog poglavlje bez jasne ideje, počeo je Poketino.

On je nakon jučerašnje utakmice u okviru Audi Kupa u kome je Totenhem savladao Real sa 1:0 na konferenciji upitan o transferu Denija Rouza.

Ja samo treniram ekipu i pokušavam da izvučem najbolje iz nje. Prodaja, kupovina, potpisivanje, nepotpisivanje ugovora… to nije u mojim rukama, već predsednika Danijela Levija. Klub treba da promeni moje zvanje menadžera. Ja sam trener i odlučujem o strategiji igre, ali u ostalim sferama, ne znam, danas mislim da sam trener, rekao je Poketino.

Navijači su na društvenim mrežama pokrenuli kapmanju #BackPoch kako bi pružili podršku treneru/menadžeru Totenhema.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter